(VIDEO) Istoria de dragoste a unei femei cu „Alopecie”: „Emilian Crețu m-a ajutat să fiu o mireasă frumoasă”

 (VIDEO) Istoria de dragoste a unei femei cu „Alopecie”: „Emilian Crețu m-a ajutat să fiu o mireasă frumoasă”
0Shares

Ala o femeie curajoasă, frumoasă și bună la inimă a lăsat internauții impresionați. Ea ne-a povestit istoria ei de dragoste, unde și-a cunoscut viitorul soț și cum l-a îndrăgit, chiar dacă avea o  problemă de sănătate. În cadrul monologului, aflăm cum a ajutat-o Emilian Crețu să fie o mireasă frumoasă, chiar dacă suferă de „Alopecia” (boala care provoacă caderea părului), scrie SHOK.md.

Ala a demonstrat că dragostea adevărată învinge tot:

„Mă numesc Ala. Sora mea m-a încurajat să vin aici, să povestesc istoria mea, care sper să ajungă la  inima oamenilor și săi încurajeze. Într-o zi pe una din rețelele de socializare mi-a scris un bărbat frumos.Când l-am văzut am zis că la sigur sunte multe femeie, concurente, așa că trecem peste el.  Dar bărbatul chipeș m-a întrebat „Ne cunoaștem?”. Asta a fost de fapt începutul. El mi-a recunoscut că are „Paraliza Cerebrale Infantile”. Eu am reacționat calm pentru am mai avut experiență în domeniul meu cu așa oameni. Am spus că nu este grav și am insistat să ne vedem. Când a venit ziua întâlnirii, el mă aștepta și când am văzut că a făcut primii pași spre mine, am rămas șocată. Nu m-am așteptat că era chiar atât de grav. Șchiopăta vizibil, persista și bîlba. Eu voiam să merg acasă, dar ca să nu îl supăr am mers într-un parc, am vorbit puțin. După asta m-a petrecut acasa și am dispărut 10 zile.

Aveam dubii, mă gândeam  ce va zice lumea dacă voi fi cu el. A fost o perioadă de fermentare: „Viitorului meu cu acest bărbat”. Într-un final, exact în a 10 zi, l-am sunat și i-am propus prietenie. Din acea zi a început totul. Am fost împreună cu el,  la un centru de plasament. Atunci am înțeles că deșteptăciunea  este cel mai important lucru la un bărbat. Toată ziua am petrecut împreună. Ne-am descoperit unul pe altul.

Primul om, care l-a cunoscut a fost sora mea. Ea nu m-a judecat, mi-a dat curaj să fac alegerea asta, pentru că eu aveam o frică interioară „ce o să zică lumea”. Datorită ei am ajuns, unde sunt acum și am o familie fericită.

Bărbatul meu m-a cucerit prin faptele lui. El este cel mai puternic și cel mai curajos om din viața mea”, povestește Ala.

„Într-un cerc restrâns de prieteni el mi-a dăruit un inel micuț, frumos. Eu am zis „Da„. La un termen de 12 săptămâni  am pierdut sarcina. El era alături de mine și avea grijă de mine, mă ajuta, eu am înțeles ca omul de lângă mine, va fi mereu cu mine. În ziua nunții am făcut cunoștință părinților cu el, ei avea dubii în privința noastră. Invitații de la nuntă ne-au dat termen, mai mult de un an nu vom fi împreună. Dar Slavă Domnului suntem împreună 5 ani și după am născut o fetiță Eva, perfect sănătoasă și frumoasă. Pot spune ferm că mă simt o soție alintată plină de dragoste.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane

„ La nuntă căutam să îmi facă coafură, machiaj. Toți mă refuzau pentru că aveam o pată în cap, unde nu era păr. Aveau frică de mine. Unicul care m-a acceptat și ajutat a fost Emilian Crețu. Am fost cea mai frumoasă mireasă, nimeni nu a văzut pata care persista fără păr. Îi mulțumesc că m-a încurajat să merg mai departe”.

Ala a dezvăluit că este o femeie deosebită. De la 10 ani a pierdut părul s-a îmbolnăvit de „Alopecia”. Această boală apare de la stres.

„Când tata o bătea pe mama cu picioarele a fost o perioadă grea în viața mea. Odată când a vrut iar să o lovească eu am intervenit, iar el m-a apucat de păr și m-a târât pe jos.

Eu mereu aveam o frică să nu râmân fără mama. Asta m-a traumat tare și eu am înțeles că vreau să am alt fel de familie și știam că educația copilului meu va fi în alt mod.

Asta m-a marcat. Corpul a învățat frica de atunci. Nu a căzut părul a doua zi, mai târziu. Prima dată a apărut o pată la ceafă. Am fost la mulți medici, nimic nu s-a schimbat. Părinții m-au ras și am rămas fără păr la 12 ani.

Colegii se uitam straniu, dar nu m-au întrebat nimic. Au fost cazuri că cineva mi-a scos din cap bandana și m-am simțit goală, am plâns mult. dar am trecut peste. Am avut perioadă când mă simțeam cea mai urâtă din lume”, spune Ala.

„La 23 am început să mă cercetez. Am simțit că mă observă bărbații. Am început să mă iubesc.”

Primul lucru, la care oameni se gândesc când mă văd fără păr: „Are cancer”. Oameni la noi nu sunt informați și se uită straniu”.

Vezi mai multe detalii în interviul de mai jos:

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/