Antonia și Maya, primul pictorial împreună. Ce pasiuni are fiica ei în vârstă de 10 ani

 Antonia și Maya, primul pictorial împreună. Ce pasiuni are fiica ei în vârstă de 10 ani

Maya este fiica Antoniei și a lui Vincenzo Castellano. Micuța locuiește în Italia alături de tatăl ei și de bunicii paterni. Cu mama ei, se vede cât de des e posibil. Cele doua au realizat acum primul pictorial împreună pentru revista VIVA, de august, srie shok.md cu referire la libertatea.ro.

Cu această ocazie, Antonia a făcut dezvăluiri despre fiica ei în vârstă de 10 ani. Maya are multe pasiuni, merge și la concursuri. Micuța nu vorbește românește, dar comunică în italiană foarte bine și engleză.

„Da, de regulă ne vedem în Italia, acolo unde ea locuiește, dar de ceva timp, poate să vină și ea în România și mă bucur de fiecare dată că în sfârșit, se întâmplă acest lucru. Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil. Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză.”, a declarat artista pentru viva.ro.

Cântăreața a mai adăugat, că îi este foarte greu să fie mamă la distanță, ea în România și fiica în Italia.

„Este un subiect delicat și dificil pentru mine. Nu a fost deloc ușor să fiu implicată de la distanță în viața și educația ei. Mai ales că era destul de mică. Acum este mai mare și lucrurile, teoretic, sunt puțin mai ușoare, pentru că înțelege altfel totul. Încerc să îi fiu aproape în toate momentele esențiale din viața ei și merg în Italia. În rest, vorbim mult pe online și sunt aproape de ea așa, oricât de complicat este. Și dureros, de cele mai multe ori. Sunt sigură că se vor așeza lucrurile așa cum trebuie.”, a mai povestit ea pentru aceeași sursă.

La 10 ani, Maya înțelege că părinții ei s-au despărțit, că fiecare are alte relații. „Înțelege că Vincenzo și cu mine ne-am despărțit, că avem fiecare alte relații, dar că, orice ar fi, ea este copilul nostru. Suntem implicați la maximum în creșterea ei, noi suntem părinții ei, o iubim și vom face orice ca ea să fie fericită!”, a mai precizat Antonia în același interviu.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și