Ce se întâmplă la finalul Jocurilor Olimpice „Petrecerile se ţin în lanţ, apoi alcoolul intră în joc”. Dezvăluirile unei foste sportive

 Ce se întâmplă la finalul Jocurilor Olimpice „Petrecerile se ţin în lanţ, apoi alcoolul intră în joc”. Dezvăluirile unei foste sportive

Organizatorii de la Tokyo 2020 au interzis în mod oficial sportivilor să întreţină relaţii intime la actuala ediţie de la Tokyo, din cauza ameninţării cu coronavirus. Dar fosta sportivă Susen Tiedtke, susţine că oficialii sunt neputincioşi să oprească petrecerile cu alcool, care se petrec la fiecare ediţie, scrie SHOK.md cu referire la telekomsport.ro.

Sportiva din Germania, în vârstă de 52 de ani, a vorbit pentru Bild.

„Interzicerea este un joc amuzant pentru mine, nu funcţionează deloc. Relaţiile intime sunt întotdeauna o problemă în sat. Sportivii sunt la capacitatea maximă din punct de vedere fizic la Jocurile Olimpice. Când se termină competiţia, vor să-şi elibereze energia. Petrecerile se ţin în lanţ, apoi alcoolul intră în joc.

Tiedtke a concurat la Jocurile Olimpice din 1992 şi 2000, întâlnindu-l pe Joe Greene, fostul ei soţ, concurent la săritura în lungime, în timpul Jocurilor Olimpice de la Barcelona.

„Auzeai întotdeauna petrecerea celorlalţi, uneori cu greu puteai dormi. Antrenorul meu era tatăl meu şi era foarte strict. Dacă un băiat voia să iasă cu mine, trebuia să facă mai întâi 100 de flotări. A trebuit să mă întâlnesc pe ascuns, altfel nu aş fi întâlnit niciodată pe nimeni, spune sportiva.

Maria Palade

https://shok.md/