Anya Țapeș, mai slabă cu 11 kg. Motivul pentru care a ținut cea mai strictă dietă

 Anya Țapeș, mai slabă cu 11 kg. Motivul pentru care a ținut cea mai strictă dietă
0Shares

„Dacă vei slăbi eu mă voi însura cu tine”: Anya Țapeș a avut un moment de sinceritate pe pagina ei Instagram și le-a povestit prietenilor virtuali despre, cât de adânc își lasă amprenta unele experințe din adolescență. Vezi mai jos motivul pentru care vloggerița a ținut cea mai strictă dietă și a slăbit cu 11 kilograme, în doar trei luni,  SHOK.md.

„Aveam vreo 16 ani când pentru prima dată am simțit o durere neplăcută în suflet..

Eu mereu aranjată, niciodată nu ieșeam din casă fără aranjare sau rimel pe ochi și evident era cineva care îmi furase gândurile înainte de culcare.

Dar într-o zi stând într-un cerc de prieteni el față de toți mi-a spus: „tu dacă vei slăbi eu mă voi însura cu tine”, eu am râs ca și cum nu am înțeles sensul vorbelor.. dar sincer a durut.  Nu eram grasă ci ca o adolescentă normală, în dezvoltare.

Plecând acasă am plâns și momentan am și uitat cum îl cheamă măcar iar începând cu a doua zi am refuzat la mâncare, cred că a fost cea mai stupidă dietă inventată de mine că slabisem cu 11 kg în 3 luni! Ai mei se speriase, eu mă țineam cum puteam de tare să nu arăt niciodată că mi-i foame. Astfel peste un an poate ne văzusem undeva cu prieteni comuni, și începuse să mă curteze, dar deja nu, eu așa țanțoșă și cu zămbet până la urechi iar mă făceam că nu înțeleg ce spune”, a scris Anya.

Aceasta a mai adăugat: „Într-un final eu am spus mulțumesc acelor vorbe, de atunci niciodată nu am lăsat mâinile în jos indiferent de situație mă străduiam să arăt bine! Deci tot ce se face se face spre bine și la timp, principalul să nu cedăm.

Anya este mămică a doi copii minunați: Diamanta și Damian.

0Shares