Un bărbat a fost mușcat de organele genitale de un șarpe ascuns în vasul de toaletă, în Austria

 Un bărbat a fost mușcat de organele genitale de un șarpe ascuns în vasul de toaletă, în Austria
0Shares

Accidentul șocant a fost raportat luni, 5 iulie, când o persoană de 65 de ani a anunțat serviciile de urgență din Graz, Austria, că, în timp ce se afla pe toaletă, a fost mușcat de un șarpe. Spre șansa lui, pitonul reticulat alb nu e veninos, însă doctorii care îl tratează se tem ca pacientul să nu sufere o infecție, scrie SHOK.md, cu referire la libertate.

Când s-a așezat pe vasul de toaletă, bărbatul a simțit o mușcătură în zona organelor genitale. Când s-a dezmeticit, speriat, a realizat că a fost atacat de un șarpe. Și a alertat serviciile de urgență

Animalul lung de 1,6 metri scăpase din apartamentul vecinului și a ajuns în toaletă prin sistemul de canalizare. Un expert în reptile alertat de poliție a recuperat șarpele și l-a predat proprietarului său. Bărbatul mușcat a suferit răni ușoare în incident și este tratat ambulator.

Norocul bărbatului: pitonul reticulat nu este veninos. Cu toate acestea, „Kronen Zeitung” a raportat un posibil risc de infecție care se poate declanșa ca urmare a mușcăturii.

Proprietarul animalului, un tânăr de 24 de ani, este acum cercetat pentru vătămări corporale din neglijență. În total, acesta deține legal 11 șerpi neveninoși în apartamentul său.

0Shares