Apariţii memorabile la Met Gala de la New York. Jennifer Lopez, Rihanna şi Sharon Stone, printre starurile prezente la eveniment

 Apariţii memorabile la Met Gala de la New York. Jennifer Lopez, Rihanna şi Sharon Stone, printre starurile prezente la eveniment

Aproximativ 400 de actori, muzicieni, manechine și sportivi au participat luni seară la Gala Costumului Institutului de Costume 2021, cunoscută sub numele de Met Gala, eveniment anual reluat după doi ani și jumătate, în care designerii și celebritățile pe care le îmbracă se întrec în obiecte vestimentare, iar un bilet costă 35.000 de dolari, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

Sharon Stone, Justin Bieber, Kim Kardashian, Megan Rapinoe, Venus Williams, Gigi Hadid, Diane Kruger, Erykah Badu, Jennifer Lopez, Rihanna și Hailey Rhode Baldwin s-au numărat printre cei prezenți la New York, la Met Gala 2021. Aproape nimeni nu a avut mască, dar pentru a ajunge pe covorul roşu era necesar ca invitaţii să fie vaccinaţi sau să prezinte un test negativ, a informat agenția AFP.

„Este ireal!”, a exclamat cântăreaţa americană de rap Megan Thee Stallion, care a subliniat că este „puţin ciudat” să fie alături de atâtea persoane în cea mai selectă seară, în pandemie.  Gala Met este o seară organizată în fiecare an în beneficiul Costume Institute, o entitate a muzeului consacrată modei, care are propriul buget şi care este autonomă din punct de vedere financiar faţă de Met.  Creată în 1948, gala a fost mult timp rezervată celei mai înalte şi bogate societăţi newyorkeze, principala sursă de mecenat pentru Met.

S-a deschis începând cu anii 70, înainte de a se transforma după venirea la conducere a redactorului-şef al Vogue, Anna Wintour, în 1995. În acest an, la doi ani și jumătate de la ultima gală, cântăreaţa Billie Eilish, actorul Timothée Chalamet, poeta Amanda Gorman şi jucătoarea de tenis Naomi Osaka au coprezidat Met Gala.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și