(VIDEO) Inima s-a oprit de două ori : „MakSim a vorbit pentru prima dată despre comă și tratament ”

 (VIDEO) Inima s-a oprit de două ori : „MakSim a vorbit pentru prima dată despre comă și tratament ”

MakSim a fost invitată la emisiunea „Осторожно: Собчак”. Pentru prima dată, cântăreața a vorbit despre boala ei, a oferit detalii despre tratament, despre comă, scrie SHOK.md.

„Nu vă pot spune multe, deoarece temperatura mea era deja la 40, iar asistenții mei au scris în locul meu pe Instagram. Am făcut teste de Covid-19, dar erau negative. Am crezut că mi se face mai bine, așa că am urcat pe scenă, în ciuda faptului că eram bolnavă. Nici nu-mi amintesc că am avut un concert la Kazan. Nu am acest eveniment încap”, a spus MakSim.

„Am fost avertizat că voi fi conectată la ventilator. În acel moment, încă nu înțelegeam ce este. I-am scris un mesaj text asistentului meu și am spus că totul va fi în regulă. Am fost pusă într-o comă artificială, ca să mă conectez la aparat și apoi, după cum s-a dovedit, corpul meu nu putea ieși din ea. S-au format cheaguri de sânge și oxigenul care trebuia  să ajungă în plămâni nu a ajuns. Apoi s-a decis să mă conectez la aparatul de Oxigenare prin membrană extracorporală. Decizia a fost luată de mama mea. ”

„Ce ține de comă, pot să zic că după ce capacul sicriului este închis, nu se mai termină nimic. În comă, eram într-o altă realitate. Aveam sentimentul că acea viață era mai reală decât aceasta. Nu mi s-a părut un vis. Simțeam că zbor. Credeam că mor și e ciudat, pentru că nu părea că merg spre asta, când m-am dus la spital, am crezut că voi fi tratată rapid și că totul va fi bine. Nu a existat frica de moarte”, a mai spus cântăreața.

Vedeta a mai spus că, în timp ce era în comă, inima ei s-a oprit de două ori.

În visul meu din timpul comei, preotul a fost cel care mi-a spus că drumul e încă închis pentru mine și am început să cobor într-un fel de cabină, unde s-a dovedit a fi iarna, dar nu mi-a fost deloc frig. Erau oameni acolo, și știu că cineva de acolo a spus: „probabil că se roagă pentru ea”. Despre toate astea mi-am amintit când m-am trezit. Și apoi am aflat de la medici, că inima mea s-a oprit de două ori. Dumnezeu a spus că drumul era încă închis pentru mine și am început să cobor într-un fel de cabină și s-a dovedit a fi iarna. Acolo oamenii s-au împrăștiat și au început să mă ducă, dar nu mi-a fost deloc rece. Îmi amintesc că cineva de acolo a spus:„Probabil că se roagă pentru ea”.

Medicul, care a avut grijă de starea artistei a descris ce impresie a avut pentru prima dată când a văzuto.

„Acesta nu este cântărețul MakSim, acesta este un corp frumos. Pacient sever cu suferință respiratorie foarte severă. A început o luptă grea. A existat un număr mare de complicații pe care le-a primit în cele din urmă ”, a spus medicul Marinei.

MakSim a reușit să învingă boala. Încet cu încet ea încearcă să revină la viața ei normală.

Maria Palade

https://shok.md/