Artiștii, discriminați de noua guvernare? Ceban: Inclusiv la renumita paradă au fost scoși din liste, judecați. Numele unora, tăiate cu pixul

 Artiștii, discriminați de noua guvernare? Ceban: Inclusiv la renumita paradă au fost scoși din liste, judecați. Numele unora, tăiate cu pixul

Edilul capitalei, Ion Ceban susține că artiștii și actorii din Republica Moldova „sunt împărțiți în unii sau alții”. Potrivit lui, chiar și la „renumita paradă”, unii artiști au fost scoși din listele „celor talentați, tăiați cu pixul de pe foaie și judecați pentru diverse apariții publice pe care le-au avut când unii, or, alții erau la guvernare”, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Selecția, diferența și partajarea continuă acolo sus! Mă refer de această dată la artiștii și actorii noștri, care sunt împărțiți în unii sau alții! Azi am aflat: În ultima perioadă, inclusiv la renumita parada, sunt scoși din listele celor talentați, tăiați cu pixul de pe foaie și judecați pentru diverse apariții publice pe care le-au avut când unii, or, alții erau la guvernare. Este vorba de artiștii care au promovat, au cântat și au descris în toți acești ani frumosul care ne reprezintă pe fiecare.
Nu avem o altă bogăție decât cetățenii acestei țări. Haideți să-i respectăm pe toți în egală măsură, indiferent cum și ce gândesc. Haideți să susținem și să creăm lucruri bune, împreună, care vor contribui la dezvoltarea Republicii Moldova și nu la dezbinare. Stimați oameni de artă sau de suflet, cum cred eu, Primăria Chișinău este deschisă pentru toți, putem realiza multe, asta o demonstrează și colaborarea frumoasă pe care o avem în organizarea mai multor evenimente în capitală. Toți sunteți ai noștri, iar cultura nu trebuie să sufere din cauza politicului”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.