(VIDEO) Cristiano Ronaldo a plecat din interviu, după ce a doborât recordul lui Ali Daei

 (VIDEO) Cristiano Ronaldo a plecat din interviu, după ce a doborât recordul lui Ali Daei

Cristiano Ronaldo continuă să scrie istorie: a înscris două goluri în ultimele minute ale partidei Portugalia – Irlanda (2-1) din preliminariile CM 2022 și a devenit cel mai bun marcator all-time pentru o echipă națională, scrie SHOK.md cu referire la digisport.ro

CR7 a ajuns la 111 goluri pentru naționala Portugaliei și a depășit recordul deținut până acum de Ali Daei, care a înscris 109 goluri pentru naționala Iranului.

Imediat după meciul cu Irlanda, câștigătorul Balonului de Aur a răspuns la două întrebări, după care a plecat din interviu, aparent fără motiv. „Ronaldo n-a fost interesat să stea prea mult de vorbă cu presa după meci. A ales să se bucure, departe de interviu.”, au scris cei de la Sky Sports, care au publicat imaginile pe rețelele sociale.

„Sunt foarte fericit, nu doar pentru că am bătut recordul, ci și pentru momentele speciale pe care le-am trăit, două goluri la finalul partidei. Să ratez penalty-ul a făcut parte din meci. Uneori marchezi, alteori greșești. Dar, cu toate astea, am crezut până la final”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Starul portughez nu a mai avut răbdare pentru o altă întrebare, deși reporterul începuse să o adreseze, și a plecat din interviu. Nu înainte, însă, de a mai face un gest: a arătat „thumbs up”.

Maria Palade

https://shok.md/