Așteptarea a luat sfârșit! Nicole Cherry a dezvăluit numele fetiței: „Mi-a apărut într-un vis”

 Așteptarea a luat sfârșit! Nicole Cherry a dezvăluit numele fetiței: „Mi-a apărut într-un vis”

Așteptarea a luat sfârșit! Nicole Cherry în vârstă de 22 de ani a dezvăluit în cadrul unui interviu ce nume a ales pentru fetița ei, care va veni pe lume în luna decembrie. Artista spune  că e foarte special, pentru că i-a apărut în vis. scrie SHOK.md.

„Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis” a spus aceasta.

Nicole a mai vorbit despre cum a decurs sarcina până acum. „La începutul sarcinii, am avut grețuri și eram mai obosită, atunci mi-a fost puțin mai greu. Însă, după primele luni, grețurile au dispărut complet. Nici pofte nu pot să zic că am avut prea multe, dar de când sunt însărcinată îmi place și mai mult să consum fructe și să mănânc sărat. La un moment dat, mi-a fost foarte poftă de suc de portocale. În schimb, nu prea pot să mănânc deloc dulce în perioada aceasta”.

Acum trei luni, Nicole Cherrya dezvăluit a  anunțat că va aduce pe lume o cireșică.

Nicole Cherry traieste de aproape trei ani, o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Florin Popa, un barbat care este mai mare cu opt ani decat frumoasa vedetă.