(foto) Nicole Cherry va avea o „cireșică”! Artista a anunțat într-un mod haios sexul copilului

 (foto) Nicole Cherry va avea o „cireșică”! Artista a anunțat într-un mod haios sexul copilului

Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă, la doar o zi după ce a dezvăluit că este însărcinată. Artista a anunțat că va aduce pe lume o cireșică, într-un mod foarte haios, scrie SHOK.md.

Nicole Cherry a publicat o imagine pe Instagram, unde s-a afișat în timp ce își ține mâna pe burtică. Artista nu s-a pozat singură, ci cu ”surioara” mai mare a fiicei sale, pisica ei care poartă la gât un accesoriu pe care scrie ”O să am o surioară”.

”O să avem o „cireșică”, a scris artista pe Instagram.

Artista de 22 ani a anunțat ieri că va deveni în curând mamă, astfel că a postat pe contul său de socializare prima poză cu burtica de gravidă, iar la descriere a adăugat un mesaj emoționant.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati🤍”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.

Nicole Cherry traieste de aproape trei ani, o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Florin Popa, un barbat care este mai mare cu opt ani decat frumoasa vedetă.