Tatăl lui Avicii, dezvăluiri neașteptate la patru ani de când acesta s-a sinucis: „Nu a vrut să fie Avicii, a vrut să fie Tim!”

 Tatăl lui Avicii, dezvăluiri neașteptate la patru ani de când acesta s-a sinucis: „Nu a vrut să fie Avicii, a vrut să fie Tim!”

Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii, avea 28 de ani când s-a sinucis. Acum, aproape patru ani mai târziu, tatăl regretatului artist a rupt tăcerea și a vorbit despre relația dureroasă a fiului său cu averea și faima, dezvăluind că niciodată nu s-a gândit că acesta ar putea fi capabil să-și ia viața, scrie SHOK.md cu referire la profm.

DJ Avicii, megastarul suedez, avea doar 28 de ani când s-a sinucis într-o cameră de hotel din Oman, acolo unde se afla într-o vacanță cu prietenii.

Artistul în vârstă de 28 de ani, cunoscut pentru piesa ”Wake Me Up”, trecea printr-o perioadă liniștită, întrucât cu doi ani înainte de a-și lua viața, el luase decizia de a se îndepărta de lumina reflectoarelor. Se întâmpla în 2016, în urma unei lupte cu dependența de alcool și opioide.

Klas Bergling, tatăl artistului, a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru ”Sunday Times”, că fiul lui era ”timid” și ”introvertit” și s-a luptat mult timp cu faptul că a ajuns în lumina reflectoarelor rapid.

În vârstă de 76 de ani, bărbatul a mărturisit că sinuciderea fiului său a fost cel mai greu moment din viața lui.

”A fost unul dintre cele mai grele momente din viața mea, pentru că m-am simțit cumva trădat de el.”, a mărturisit bărbatul povestind, de asemenea, că a fost naiv să creadă că internarea într-un centru de dependență îi va rezolva problemele.

”El era o persoană timidă. Nu era un tip care intra într-o cameră cu multe persoane și începea să vorbească ori să țină discursuri. Nu a vrut să fie Avicii. A vrut să fie Tim.”, a dezvăluit tatăl artistului, spunând, de asemenea, că acesta s-a confruntat cu o anxietate exacerbată, pe care apropiații nu au ”văzut-o”.

Totodată, el a subliniat că faima și averea sunt o combinație periculoasă, motiv pentru care ar trebui să existe mai mulți specialiști care să vină în sprijinul artiștilor aflați în ascensiune, pentru a învăța să gestioneze celebritatea.

Cum a devenit cunoscut DJ Avicii

Născut la Stockholm, la 8 septembrie 1989, Avicii a atins în 2011 faima mondială ca DJ şi producător de muzică electronică datorită piesei „Levels”.

Cariera sa număra hituri precum „Hey Brother”, albume ca „True” (2013) sau „Stories” (2015), şi colaborări cu artişti sau trupe precum Coldplay, David Guetta, Lenny Kravitz, Robbie Williams sau Rita Ora.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și