Ed Sheeran, cel mai vizualizat artist de pe TikTok. Clipurile sale au adunat peste 80 milioane de aprecieri

 Ed Sheeran, cel mai vizualizat artist de pe TikTok. Clipurile sale au adunat peste 80 milioane de aprecieri

Ed Sheeran, celebrul artist britanic în vârstă de 30 de ani, a fost desemnat cel mai vizionat artist de pe platforma TikTok în 2021, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Starul pop, în vârstă de 30 de ani, a lansat nu mai puțin de trei previzualizări exclusive ale albumului său Equals pe platforma de socializare, iar nu mai puțin de cinci milioane de persoane s-au conectat pentru a urmări performanța sa live record la UEFA Emisiunea Euro 2020.

De asemenea, raportul, o analiză între melodiile și artiștii care au ”dominat” platforma socială, îl aduce în prim plan și pe Sam Ryder, care ocupă locul al doilea, cu KSI și Yungblund, în primele cinci piese.

De asemenea, interpretul piesei ”The Castle on the Hill” a adunat o mulțime de urmăritori noi în acest an.

Ed are mai puțin de zece milioane de urmăritori pe TikTok, însă clipurile postate de el au adunat de-a lungul timpului nu mai puțin de 80 de milioane de inimioare, acesta întrecându-l pe câștigătorul de anul trecut, adică pe Sam Ryder.

Muzicianul, care a lansat albumul Equals în octombrie, a avut și cei mai mulți urmăritori noi în acest an, întrecându-i pe Niall Horan, Coldplay și Dua Lipa – a cărei muzică se află în mod constant în centrul tendințelor TikTok – toate obținând câștiguri majore.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și