„Atâta străduință își dădea să fie acceptată”: Apropiații tinerei care a suferit în 2019 un accident grav, iar ieri s-a aruncat de pe o clădire, deplâng moartea Mihaelei

 „Atâta străduință își dădea să fie acceptată”: Apropiații tinerei care a suferit în 2019 un accident grav, iar ieri s-a aruncat de pe o clădire, deplâng moartea Mihaelei
12Shares

Prietenii și apropiații Mihaelei Cheptene, tânăra de 24 de ani, care a decedat, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 15 al unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei au scris mesaje de condoleanțe, pline de durere, pe pagina de facebook a tinerei, scrie UNIMEDIA.

„E prea târziu, e prea târziu să-ți spun cât îmi ești de scumpă, e prea târziu să-ți vorbesc cât ești de uimitoare, e prea târziu să te cuprind, e prea târziu să-mi cer scuze de la tine, totul a devenit prea târziu.

Îmi pare rău că nu mai este, că nu am avut grijă de ea, că nu am fost destul de tolerantă necesităților ei și că m-am împăcat cu povara ei.

„Societatea”, mie greață de societatea în care trăiesc și că fac parte din ea. Refuzuri, refuzuri și iarăși refuz de tot ce era cointeresată, atâta dorința de muncă și atâta străduință își dădea pentru a fi acceptată de societate, însă societatea e prea coruptă și plină de mucegai fără pic de milă și toleranță.

Mihaela, a fost alegerea ta, însă prea multă durere ai lăsat. Mereu vei fi în inima noastră că cea mai scumpă ființă. Sper că te vei revedea cu tata.

Să te odihnești în pace. Acum ești liberă”, au scris apropiații tinerei.

„Nu sunt cuvinte pentru a exprima durerea pe care ai lăsat-o în urma ta.

Suflet blând și curajos, care ai luptat pentru viața ta, care ai învis moartea o dată, de ce acum ai ales să te arunci în ghearele ei?! Fizic te-ai vindecat, iar moral și sufletește nu. Mă rog bunului Dumnezeu să te ierte și să te primească în Împărăția Sa, căci aici pe pământ ai suferit destul. Drum lin”, se arată într-un alt mesaj.

O tânără de 24 de ani a decedat, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 15 al unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei. Tânăra a lăsat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook.

În 2019, tânăra a fost lovită pe trecerea de pietoni, în sectorul Ciocana, și a fost transportată la spital în stare de inconștiență. Ulterior, aceasta a suferit mai multe operații la creier.

12Shares

Aura Mereuta

https://shok.md