Locuința lui Salman Khan a fost ținta unui atac armat. Actorul de la Bollywood se afla în interiorul casei, în timpul tragediei

 Locuința lui Salman Khan a fost ținta unui atac armat. Actorul de la Bollywood se afla în interiorul casei, în timpul tragediei
1Shares

Salman Khan nu a avut liniște zilele trecute, deoarece mai multe persoane au tras focuri de armă în casa pe care o deține în Mumbai, în cartierul Bandra. Totul s-a întâmplat la primele ore ale dimineții, scrie perfecte.ro.

Locuința lui Salman Khan a fost ținta unui atac urmat, duminică, 14 aprilie, în jurul orei cinci dimineața. Cinci focuri de armă au fost trase și, din fericire, vinovații au fost prinși și nimeni nu a fost rănit.

Un glonț a străpuns peretele locuinței lui Salman Khan

Unul dintre gloanțe a trecut prin balcon, iar alte trei au lovit peretele, în timp ce al cincilea cartuș a fost găsit prin curte.

Conform presei din străinătate, suspecții, cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani, au tras cu arma în timp ce se aflau pe o motocicletă, pe care au abandonat-o la mai bine de un km de casa acestuia.

La scurt timp după aceea, au fost găsiți lângă un templu din districtul Kutch, Gujarat și au recunoscut fapta în fața oamenilor legii. Mai mult decât atât, aceștia plănuiau atacul de ceva vreme, motiv pentru care, închiriaseră o casă din apropierea celei a lui Salman Khan.

Atacatorii fac parte dintr-o bandă criminală

Potrivit autorităților indiene, Vicky Gupta și Sagar Pal făceau parte din banda criminală Lawrence Bishnoi, care aparține, la rândul ei, de o sectă religioasă. Liderul acesteia, Lawrence Bishnoi, se află în spatele gratiilor, fiind acuzat de crime.

„Poliția din Mumbai investighează cazul atacului armat din afara reședinței actorului Salman Khan. Au fost alcătuite mai multe echipe de căutarea a făptașilor, iar cei doi suspecți au fost prinși la Kuchchh, au fost arestați și predați poliției din Mumbai. În timpul interogatoriului, s-a constatat că făceau parte din banda criminală lui Lawrence Bishnoi. Cei doi acuzați. Vicky Gupta și Sagar Pal au recunoscut că au fost implicați în incident”, au spus autoritățile indiene.

1Shares

Aura Mereuta

https://shok.md