Atitudinea cuceritoare și rochia cu șireturi, care a lăsat la vedere multă piele, i-a fermecat pe fanii Antoniei: „Zici că ești sirenă”

 Atitudinea cuceritoare și rochia cu șireturi, care a lăsat la vedere multă piele, i-a fermecat pe fanii Antoniei: „Zici că ești sirenă”

Se îndreaptă ușor, ușor spre trei milioane de admiratori pe Instagram, așa că Antonia îi răsplătește pe cei care îi sunt alături și pe rețelele sociale cu imagini superbe, în care-și arată uneori și latura senzuală, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Așa se facă că, recent, artista a postat pe contul său o imagine de la o ședință foto în care apare îmbrăcată într-o rochie neagră și mulată pe corp, cu șireturi în partea din spate, care lasă la vedere multă piele și picioarele de sus până jos. Întinsă pe jos, într-un fundal alb ce o scoate și mai tare în evidență, Antonia a afișat o atitudine convingătoare de femeie fatală.

„2022, ce urmează?”, a scris artista de 32 de ani în dreptul imaginii care i-a adus zeci de mii de like-uri. Nici comentariile nu au fost puține: „Zici că ești sirenă”; „Ce frumoasă poți fi, Doamne”; „Pefecțiune”; „Frumoasa mea. Mortală”, au fost câteva dintre mesaje, printre emoticoanele cu inimioare și flăcări, semn că Antonia este o prezență HOT.

https://www.instagram.com/p/CYcJdP2r76X/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2f9cc5b6-7d0a-4842-bfab-37a13641b877

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și