Au picat Facebook, WhatsApp și Instagram, a doua oară într-o săptămână: Aplicațiile nu mai funcționează global

 Au picat Facebook, WhatsApp și Instagram, a doua oară într-o săptămână: Aplicațiile nu mai funcționează global

Utilizatorii rețelelor de socializare Facebook, Instagram și WhatsApp nu-și pot accesa conturile de aproape 30 de minute. Problema se pare că este una globală. Potrivit presei străine site-ul celei mai mari rețele de socializare a „căzut” și nu mai este funcțional la momentul redactării acestor rânduri. Din păcate, același lucru s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, scrie SHOK.md.

Aplicațiile Facebook, WhatsApp, Instagram și Messenger au devenit inutile în această seară. Dacă începem cu Facebook, deși s-ar putea să-ți apară conținut pe ecran în momentul în care o accesezi, încercarea de a actualiza fluxul cu pricina se reflectă într-un eșec. În cazul în care cauți ceva, un prieten sau o postare, vei întâmpina un mesaj de eroare prin care ți se atrage atenția că nu ești online, dar, problema, în mod sigur, nu este de la tine.

”Eroare de rețea” pe Facebook, WhatsApp și Instagram

În timp ce încerci să cauți ceva pe Facebook, vezi mesajul ”Eroare de rețea. Te rugăm să încerci din nou.”. Poți să încerci de zece ori, dar după vreo 15 minute de tentative, încă nu se remediase nimic.

WhatsApp afișează în partea de sus mesajul ”Se conectează…”, în timp ce un computer pe care ai oglindite mesajele de WhatsApp ți se atrage atenția, în mod eronat, că nu ești conectat la internet.

Situația este similară și în cazul funcționalității Instagram, doar mesajul diferă. ”Ne pare rău, a apărut o problemă. Te rugăm să încerci din nou.” În mod regretabil, orice tentativă de a actualiza informațiile afișate se reflectă într-un eșec.