Facebook confirmă, pe Twitter, că are probleme în unele țări: Ne cerem scuze, revenim cât de curând

 Facebook confirmă, pe Twitter, că are probleme în unele țări: Ne cerem scuze, revenim cât de curând

Utilizatorii rețelelor de socializare Facebook (inclusiv și Facebook Messenger), Instagram și WhatsApp nu-și pot accesa conturile după ce site-urile au „căzut” de o oră.  Serviciul de administrare Facebook a venit cu un mesaj pe Twitter, unde își cer scuze și confirmă că au apărut probleme la conexiune în unele țări, scrie SHOK.md.

„Suntem la curent cu faptul că unele persoane au probleme cu accesarea aplicațiilor și produselor noastre. Lucrăm pentru ca totul să revină la normal cât mai repede posibil și ne cerem scuze”, au anunțat cei de la Facebook.

Aceștia au mai menționat că nu este vorba despre un atac DDoS.

https://twitter.com/Facebook/status/1105888649676111877?s=20

Aplicațiile Facebook, WhatsApp, Instagram și Messenger au devenit inutile în această seară. Dacă începem cu Facebook, deși s-ar putea să-ți apară conținut pe ecran în momentul în care o accesezi, încercarea de a actualiza fluxul cu pricina se reflectă într-un eșec. În cazul în care cauți ceva, un prieten sau o postare, vei întâmpina un mesaj de eroare prin care ți se atrage atenția că nu ești online, dar, problema, în mod sigur, nu este de la tine.

În timp ce încerci să cauți ceva pe Facebook, vezi mesajul ”Eroare de rețea. Te rugăm să încerci din nou.”. Poți să încerci de zece ori, dar după vreo 15 minute de tentative, încă nu se remediase nimic.