Avril Lavigne, cerută de soție la Paris. Muzicianul Mod Sun, i-a pus pe deget un inel cu totul special

 Avril Lavigne, cerută de soție la Paris. Muzicianul Mod Sun, i-a pus pe deget un inel cu totul special

Avril Lavigne și-a găsit fericirea în brațele colegului de breaslă, Mod Sun. Muzicianul a cerut-o în căsătorie pe celebra cântăreață chiar în inima Parisului, unde i-a pus pe deget un inel cu totul deosebit, în timp ce în fundal se vedea Tour Eiffel, scrie SHOK.md.

Avril Lavigne s-a logodit! Artista de 37 de ani poartă de câteva zile un inel cu diamant în formă de inimă și un zâmbet larg pe chip.

„A fost perfect, cea mai romantică cerere în căsătorie pe care aș fi putut să mi-o doresc. Eram în Paris, în timpul unei plimbări cu barca pe Sena. Am avut un violonist, șampanie și trandafir. Am simțit că timpul a stat în loc și existam doar noi doi în acele momente”, a declarat Avril pentru people.com.

Mod s-a pregătit temeinic pentru cererea în căsătorie și a făcut un inel special la comandă, cu un diamant în formă de inimă și cu numele lor gravate pe interior. Forma inelului nu a fost aleasă întâmplător, căci ambii purtau bijuterii cu inimi în ziua în care s-au cunoscut.

Avril Lavigne

Avril și Mod s-au cunoscut acum un an și ceva, când au început să lucreze împreună la cel mai recent album al artistei, „Love Sux”. „Făcea ca fiecare zi să fie mai bună, era ca și cum îl cunoșteam dintotdeauna. Cu trecerea timpului, lucrurile au devenit și mai bune și totul era incredibil de natural”, a mai adăugat Avril pentru sursa citată, fericită că va începe să-și plănuiască nunta alături de bărbatul vieții ei.

Avril Lavigne are două divorțuri la activ

Căsătoria cu artistul pop-punk va fi a treia pentru Avril Lavigne. Ea a fost căsătorită cu Chad Kroeger, liderul grupului Nickelback,  în perioada 2013-2015, dar și cu Deryck Whibley, vocalistul și chitaristul trupei Sum 41,  în perioada 2006-2010.

Maria Palade

https://shok.md/