Ce a pățit ucraineanca Yulia Chernitskaya, după ce a parcat pe un loc interzis: „În general, românii mă tratează cu respect”

 Ce a pățit ucraineanca Yulia Chernitskaya, după ce a parcat pe un loc interzis: „În general, românii mă tratează cu respect”

Yulia Chernitskaya a fost oprită de polițiștii români după ce a parcat pe un loc interzis. Ea a devenit cunoscută acum românilor după ce a povestit ce a pățit recent. Vloggerița are o carieră de succes în Ucraina și este cunoscută în special pentru sfaturile pentru femeile care au născut sau vor să se țină în formă. ,,M-au văzut într-un loc de parcare interzis”, a povestit aceasta, scrie SHOK.md cu referire la playtech.ro.

Yulia Chernitskaya a parcat pe un loc interzis: ce a pățit ucraineanca?

Yulia Chernitskaya este cunoscută acum și de români după ce a povestit o întâmplare din trafic. Ucraineanca s-a refugiat în România după ce țara sa a fost invadată de ruși.

Femeia în vârstă de 36 de ani avea o carieră strălucită și era mulțumită cu cele dobândite până în acel punct. Viața ei s-a schimbat rapid din cauza ordinului liderului de la Kremlin.

Ea a lăsat în urmă tot, și-a luat cei patru copii și a trecut granița țării noastre. Blondina era antrenoare de fitness în Odesa și influencer.

Aceasta a povestit cum inclusiv polițiștii români arată multă înțelegere față de refugiații ucraineni, mărturisind că a avut o experiență plăcută cu autoritățile.

,,M-am săturat deja de asta”

Cea din urmă a subliniat că toată lumea se oferă să o ajute și mai ales românii o tratează cu respect. Chiar și unii polițiști au închis ochii în fața unei greșeli atunci când a parcat într-un loc interzis.

”Toată lumea îmi oferă ajutor şi asta este o veste bună. Dar, desigur, sunt cei care îşi caută propriul interes şi au doar dorinţa de a mă cunoaşte. M-am săturat deja de asta! În general, românii mă tratează cu respect.

Până şi poliţiştii m-au văzut într-un loc de parcare interzis, la început au făcut câteva semne, mi-am cerut iertare, au văzut plăcuţele de înmatriculare de pe maşină şi au spus: ”Totul e ok. Glorie Ucrainei!”, a povestit Yulia Chernitskaya într-un interviu pentru podul.ro.

,,Sunt din nou recunoscătoare tuturor celor implicaţi”
Ea a reușit să facă pași în noua viață și să își reia activitatea pentru a se putea pune pe picioare. Mai exact, femeia este acum antrenoare de fitness la o sală de sport din Brașov.

,,Oamenii care ne-au oferit o locuinţă m-au ajutat să obţin un job ca antrenoare de fitness. Patronul clubului este prietenul lor, deci nu mi-a fost greu să-mi găsesc un loc de muncă pentru care sunt din nou recunoscătoare tuturor celor implicaţi”, a mai povestit ea.

Maria Palade

https://shok.md/