„Balauri, saprofite, amenințări și remanieri”: Ala Nemerenco are telefon și număr nou, fără Facebook și Messenger

 „Balauri, saprofite, amenințări și remanieri”: Ala Nemerenco are telefon și număr nou, fără Facebook și Messenger

Ministra Sănătății anunță pe Facebook că și-a schimbat numărul de telefon, după ce ar fi fost atacată cu sms-uri de către „o colonie de saprofite”. Cu această ocazie, și-a cumpărat și un telefon nou, spune Ala Nemerenco și nu va instala Facebook și Messenger pe noul gadget, pentru că „deoarece este tare-tare mult de făcut în sistemul de sănătate!”. „Sper să fie prima remaniată de urgență, în primul rând pentru modul dezastruos în care comunică, pentru agresivitate și pentru luptele dumneai închipuite cu tot felul de balauri”, a comentat, la rândul său, sociologului Doru Petruți, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Numărul meu de telefon mobil îl aveam de prin 2001. Îl cunoștea o țară-ntreagă. Îl aveau prietenii, cunoscuții și chiar străinii. Acest număr a salvat multe vieți. Acum vă anunț că acest număr nu mai există. Mi-a făcut un „bine” o colonie de saprofite. Dar chiar mi-a făcut, căci demult vroiam să schimb numărul, da-mi era lene să intervin în toată informația legată de el.

Deci, sloganul meu preferat – tot ce se face, se face spre bine a lucrat și aici. Am schimbat și telefonul, pe care nu am mai instalat aplicații gen Facebook sau Messenger.

Ca rezultat am avut parte de doua zile liniștite. Și așa va fi în continuare. Deoarece este tare-tare mult de făcut în sistemul de sănătate!”, a scris ministra Sănătății, Ala Nemerenco, pe pagina sa de Facebook.

„Un spectacol de prost gust, complet inutil, al unei doamne ministru care sper să fie prima remaniată de urgență, în primul rând pentru modul dezastruos în care comunică, pentru agresivitate și pentru luptele dumneai închipuite cu tot felul de balauri. Este în mod clar unul din actorii care irosește zilnic capitalul de încredere al actualei guvernări.

Acum însă doamna ne spune ca e liniștită pentru că nu o mai poate suna poporul, popor care nu o va mai deranja nici pe Facebook sau messenger. Astea au fost cauzele ineficienței dumneai până acum; de azi, munca la minister va fi mult mai productivă odată cu pierderea telefonului. Cam asta e logica doamnei.

În locul unei simple schimbări de număr de telefon, ce nu trebuie anunțată public sau o recuperare simplă de sim de la furnizorul de telefonie mobilă … primim pastile de astea la nivel de clasa a 2a. Și asta din partea unui ministru care are de manageriat cea mai mare și complicată criză”, a comentat sociologul Doru Petruți.

„Cum zicea contele de Râmnic „Пуля – дура, бумеранг – молодец””, a scris și fostul prim-ministru, Ion Chicu.

Ala Nemerenco și-a schimbat numărul de telefon, după ce ar fi primit mai multe mesaje cu amenințări, ca urmare a unui apel în acest sens al unui cont de telegram. Totul ar fi pornit de la nemulțumirea privind decizia de a obliga profesorii nevaccinați să se testeze la 14 zile, din propriul buzunar.