(video) Bărbați „just for sex”? Tany Vander: I-am făcut unuia o asemenea ofertă și s-a supărat

 (video) Bărbați „just for sex”? Tany Vander: I-am făcut unuia o asemenea ofertă și s-a supărat

Tany Vander a vorbit despre relația fără obligații, în care partenerii sunt, așa cum zic americanii „friends with benefits”, adică au o legatura bazată în mare parte pe sex. Bloggerița a spus că susține așa gen de relație, doar cu condiția că femeia inițiază procesul sau totul se întâmplă spontan: „atunci când ai nevoie- îl suni, vă întâlniți și după fiecare pe drumul său” , aceasta a mai menționat că a avut o astfel de experiență: „I-am făcut unuia o asemenea oferta și s-a supărat. Cu altul a funcționat și am rămas prieteni”, scrie SHOK.md.

„Eu sunt pentru așa gen de relație,. De exemplu o femeie este singură, nu are nici un bărbat cu care să aibă o relație serioasă, dar ei sex îi trebuie, păi cum ar fi: să stea neprihănită și neatinsă de nimeni până să găsească bărbatul vieții ei sau cu fiecare bărbat cu care se va cunoaște să aibă sex. Nici o variantă nu este bună.

Când ai un fuckfriend voi cumva profitați ambii de ceea ce puteți oferi unul celuilalt, un sex așa la ocazie, când ai tu nevoie sau el și după fiecare merge pe drumul lui, dar să nu umbli din floare în floare și să-ți faci număr.

Eu am avut așa gen de relație cu un fost de-al meu, cu care am rămas prieteni buni. Am mai avut o tentativă în care eu i-am propus unui bărbat astfel de relație, dar el s-a supărat”, 

Întrebată de o urmăritoare: Dacă e posibil ca astfel de relație să se transforme în ceva mai mult?” Tany a spus că cel mai important este de la cine a fost inițiativa. 

Vedeți mai multe în secvența video.