Băsescu, internat de urgență într-un spital din Paris. Ar fi suferit un accident vascular cerebral

 Băsescu, internat de urgență într-un spital din Paris. Ar fi suferit un accident vascular cerebral

Fostul președinte Traian Băsescu ar fi fost internat de urgență în această dimineață în spital, la Paris, unde a fost dus cu un avion privat, în urma unui accident vascular cerebral, conform unor surse de încredere apropiate familiei, transmite presa română.

Până la această oră nu s-a reușit să se obțină o confirmare oficială, și ar fi bine într-un final nici să nu se confirme. Pe cele două numere de telefon ale lui Traian Băsescu nu răspunde, deocamdată, nimeni. Foarte probabil, Băsescu a suferit AVC-ul pe fondul stresului provocat de condamnarea de ieri; într-o primă fază, el și-ar fi pierdut brusc auzul, ceea ce a alertat familia.

Întrucât au apărut complicații la plămâni, medicii români au decis transferarea lui urgentă în străinătate. Conform altor surse, săptămânile trecute, Băsescu ar mai fi fost internat în spital pentru cîteva zile, transmite sursa citată.

La data de 23 martie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că fostul președinte al României, Traian Băsescu, a colaborat cu Securitatea comunistă. Decizia este definitivă.

„Am luat notă de decizia ICCJ pe care nu o voi comenta public, așa cum am procedat de-a lungul întregului proces. Voi face demersurile legale la CtEDO”, a scris după aceasta Băsescu pe pagina sa de Facebook.