(video) Pasha Parfeni a renunțat la scenă și s-a angajat gunoier: Nu e ușor și e cam frig. Încă 20 de locații

 (video) Pasha Parfeni a renunțat la scenă și s-a angajat gunoier: Nu e ușor și e cam frig. Încă 20 de locații

Pasha Parfeni a renunțat la scenă și s-a angajat gunoier, pentru o zi. Interpretul nu doar că a testat pe propria piele greutățile întâmpinate în această meserie, dar a vizitat și uzina de sortare a deșeurilor menajere și muzeul lucrurilor pierdute. Pentru început artistul a îmbrăcat echipamentul și împreună cu alți angajați s-a urcat într-o autospecială pornind spre sectoarele în care au fost repartizați ca să colecteze gunoiul din containere. „Nu e ușor”, a spus Parfeni, când a încercat să descarce un tomberon pline cu gunoi, scrie SHOK.md.

„E cam frig. Au mai rămas 20 sau 19 puncte de gunoi. Dacă să ne imaginăm că asta se întâmplă în fiecare zi aș putea să vă spun că asta este chiar obositor”, a declarat acesta. 

Parfeni a întrebat gunoierii ce lucruri interesante au găsit. Aceștia au spus că „telefoane, calculatoare, documente, bani, aur.

La final, artistul a fost lăudat de angajați: „Îl luăm cu noi în echipă, băiatul se descurcă bine”, au glumit ei.

Pasha a venit și cu un mesaj pentru locuitorii capitalei. Interpretul a rugat oamenii să soreteze deșeurile și să nu parcheze mașinile lângă tomberoane.

Vezi mai multe în filmulețul de mai jos.