Ben Affleck, noi declarații despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Jennifer Lopez

 Ben Affleck, noi declarații despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Jennifer Lopez

Ben Affeck a mărturisit că este recunoscător pentru relația frumoasă pe care o are cu iubita sa, Jennifer Lopez, scrie SHOK.md cu referire la elle.

Ben Affleck și Jennifer Lopez nu se sfiesc deloc să își manifeste iubirea în public, însă când vine vorba de vorba de declarații oficiale, lucrurile se schimbă la 180 de grade. Întrebat de reporterii de la WSJ Magazine care este povestea împăcării lor, actorul în vârstă de 49 de ani a evitat să dea un răspuns concret, mărturisind doar că este una „frumoasă”.

„Pot spune că pentru mine este una frumoasă. E o poveste bună. E o poveste grozavă. Și poate într-o zi o să o spun. O să o scriu, iar apoi o să îi dau foc”, a glumit Affleck.

Cu toate acestea, actorul a mărturisit că e recunoscător pentru această „a doua șansă” pe care a primit-o. „Viața e grea, și mereu eșuăm și sperăm să învățăm ceva din aceste eșecuri. Singurul lucru de care ai nevoie pentru a profita de oportunitățile oferite de această creștere este a doua șansă.”, a spus actorul.

În ceea ce privește schimbările prin care trece, Ben Affleck a declarat că, deși nu este o persoană perfectă, este „o persoană care încearcă din răsputeri” și că își dorește să fie cât se poate de „onest, autentic și responsabil”’

În plus, actorul a declarat recent că este extrem de fericit în relația cu Jennifer Lopez și că traversează o perioadă extrem de bună a vieții sale. „Sunt foarte fericit. E o perioadă foarte fericită din viața mea. Viața e bună”, a spus Ben Affleck la premiera filmului The Tender Bar.

Recent, si J.Lo a vorbit deschis despre posibilitatea de a se căsători din nou. Chiar dacă are la activ trei divorțuri, artista a declarat că este „o romantică” și că încă mai crede în „poveștile cu un final fericit.”

„Da, cred.”, a răspuns J.Lo când a fost întrebată dacă ne putem aștepta la o nuntă în viitorul apropiat. „Mă știți, sunt o romantică. Mereu am fost. Am fost căsătorită de câteva ori. Încă mai cred într-o poveste cu un final fericit. 100%”, a spus Lopez.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și