Bernie Ecclestone a devenit tată din nou la vârsta de 89 de ani

 Bernie Ecclestone a devenit tată din nou la vârsta de 89 de ani

Bernie Ecclestone, fostul director executiv al Formula One Group, a devenit tată din nou la vârsta de 89 de ani. Acum în vârstă de 90 de ani, Ecclestone a fost surprins alături de cea de-a treia soție a sa, Fabiana Flosi, și fiicele lui, Tamara și Petra, alături de nepoți și copii, scrie SHOK.md cu referire la edition.cnn.

Cu prima sa soție, Ivy, are o fiică pe nume Deborah, în vârstă de 66 de ani, ce a devenit bunică. Ulterior, Ecclestone a fost căsătorit cu modelul Slavica Radic timp de 23 de ani. Cei doi au două fiice împreună, Tamara (născută în 1984) și Petra (născută în 1988).

Ecclestone și Radic au divorțat în anul 2009 și se zvonește că modelul a primit 1 – 1.5 miliarde de dolari din averea fostului soț.

În anul 2012, Ecclestone a anunțat cu Fabiana Flosi, ce avea 35 de ani atunci. Ea a fost vicepreședinta departamentului de marketing pentru Grand Prix din Brazilia. Între cei doi există o diferență de vârstă de 46 de ani, În 2020, cu doar câteva săptămâni înainte să împlinească 90 de ani, Ecclestone a devenit tată din nou, a unui băiat pe nume Alexander Charles Ecclestone.

Maria Palade

https://shok.md/