Neymar încasează peste 500.000 € lunar doar pentru a fi ”amabil și prietenos” cu fanii lui PSG

 Neymar încasează peste 500.000 € lunar doar pentru a fi ”amabil și prietenos” cu fanii lui PSG

Neymar (29 de ani) este ”rege” la Paris! Brazilianul primește peste jumătate de milion de euro lunar, doar pentru a fi ”politicos și prietenos” cu fanii lui PSG, scrie SHOK.md cu referire la digisport.

Internaționalul brazilian este unul dintre cel mai bine plătiți fotbaliști din lume! Ajuns în 2017 pe Parc des Princes de la FC Barcelona, ”afacerea Neymar” a costat-o până acum pe PSG 489.228.117 de milioane de euro, însă o clauză din contractul decarului întrece orice imaginație.

PSG îl plătește pe Neymar cu peste 500.000 de euro pentru a fi ”amabil” cu fanii echipei

Neymar încasează nu mai puțin de 541.680 de euro brut în fiecare lună doar pentru a fi ”amabil, prietenos și disponibil” cu fanii lui PSG. În plus, sud-americanul nu are voie să critice public deciziile clubului. Asta înseamnă că ”bonusul etic”, așa cum este numit de El Mundo, îi aduce brazilianului un venit de 6.500.160 de euro pe an.

Brazilianul a semnat recent un nou contract cu PSG, valabil până în 2025, iar presa din Spania susține salariul net anual al lui Neymar este acum de circa 26 de milioane de euro.

  • Neymar a strâns 117 meciuri pentru PSG în ultimii patru ani, reușind să marcheze 87 de goluri și să paseze decisiv în 52 de rânduri.
  • 100 de milioane de euro este cota de piață a lui Neymar, potrivit Transfermarkt.

Criticat de fani că ar fi făcut burtă în vacanță, Neymar le-a răspuns acestora prin câteva imagini în care i se vede foarte bine muschii abdominali. „Tricoul era mărimea L. Sunt deja în cea mai bună formă fizică. La următorul meci voi purta M”, a scris Neymar pe rețelele sociale, în urmă cu câteva zile.

Maria Palade

https://shok.md/