Beyonce și Billie Eilish, primele lor nominalizări la premiile Oscar. „A fost un vis absolut să scriu o piesă pentru un film 007”

 Beyonce și Billie Eilish, primele lor nominalizări la premiile Oscar. „A fost un vis absolut să scriu o piesă pentru un film 007”

Beyonce și Billie Eilish au fost marți nominalizate pentru prima oară la premiile Oscar. Ambele staruri pop concurează în categoria „Cel mai bun cântec”: Beyonce (40 de ani) cu piesa din „King Richard”, iar Billie (20 de ani) cu hitul de pe coloana sonoră a filmului „No Time To Die”, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Beyonce a lucrat cu compozitorul Dixson la piesa „Be Alive” pentru „King Richard”, pelicula despre copilăria sportivelor Venus și Serena Williams, cu accent pe impactul pe care tatăl acestora l-a avut în viața celor două jucătoare de tenis. Will Smith îl interpretează pe Richard Williams.

Beyonce's latest Ivy Park commercial starring her daughters Blue Ivy and Rumi Carter
 

La rândul ei, Billie Eilish a scris cântecul pentru „No Time To Die” împreună cu fratele ei, Finneas O’Connell.

Avea 18 ani când l-a înregistrat și astfel a devenit cea mai tânără cântăreață care a interpretat vreodată o piesă pentru lungmetrajele cu James Bond. „No Time To Die” a fost ultimul film al lui Daniel Craig în rolul agentului 007.

Variety 2021 Music Hitmakers Brunch, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 04 Dec 2021

Billie a reacționat pe Instagram, imediat după nominalizare: „Mulțumesc foarte mult @theacademy pentru această nominalizare!! A fost un vis absolut să scriu o melodie pentru un film @007 și sunt onorată că acum este nominalizată. MULȚUMESC!!!”

În declarația comună cu Finneas, cei doi frați au mai transmis: „Nu putem descrie în cuvinte cât de onorați și entuziasmați suntem să fim nominalizați la premiul Oscar pentru piesa noastră „No Time To Die”. A fost un vis de-o viață să scriem un cântec Bond, un vis care nu credeam că se va împlini vreodată. Este incredibil că suntem nominalizați pentru această melodie, este o experiență de viață de top pentru noi, ca și compozitori și artiști. Să fim recunoscuți astăzi alături de acești colegi nominalizați incredibili. Mulțumim din suflet Academiei. Le mulțumim lui Barbara Broccoli și Michael G. Wilson pentru că ne-au dat această oportunitate incredibilă și pentru că ne-au permis să facem parte din moștenirea de neegalat a lui Daniel Craig în rolul James Bond.”

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și