Billie Eilish a pierdut peste 100.000 de fani pe Instagram din cauza unei poze: „Oamenilor le e frică de un bust generos”

 Billie Eilish a pierdut peste 100.000 de fani pe Instagram din cauza unei poze: „Oamenilor le e frică de un bust generos”

Billie a povestit cum a pierdut peste 100.000 de urmăritori pe Instagram din cauza unei fotografii în care a apărut purtând un corset, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Autoarea hitului „Happier Than Ever” a explicat: „Oamenii țin la aceste amintiri, se atașează de o imagine. Dar este foarte dezumanizant”. „Am pierdut 100.000 de fani din cauza bustului. Lumea se sperie de sânii mari”.

Billie Eilish a fost luna aceasta una dintre gazdele MetGala și a uimit cu o rochie de prințesă, cu trenă lungă, o alegere vestimentară complet diferită de stilul cu care și-a obișnuit admiratorii.

Billie este una dintre cele mai de succes artiste din lume, dar nesiguranța nu a ocolit-o nici pe ea. La 19 ani, este model pentru o întreagă generație și bucură de un succes uriaș, însă faptul că a crescut în lumina reflectoarelor a făcut-o de multe ori să se simtă nelalocul ei, ba chiar să creadă că a eșuat în misiunea sa.

https://www.instagram.com/p/CRNz12cLg7T/?utm_source=ig_embed&ig_rid=7dda5cf5-7794-40f6-8811-bef388fc60fa

Maria Palade

https://shok.md/