Ce nume va purta fiul lui Dani Oțil. „Matinalul” nu se mai dezlipește de bebeluș

 Ce nume va purta fiul lui Dani Oțil. „Matinalul” nu se mai dezlipește de bebeluș

Dani Oțil în vârstă de 41 ani de ani, este nedezlipit de fiul său. De când este tătic, prezentatorul de la Antena 1, din România petrece mai mult timp acasă. Imaginile cu cei doi sunt, pur și simplu, adorabile, scrie SHOK.md cu referire la click.

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu (29 ani), abia așteptau să-și strângă pentru prima dată fiul în brațe, iar de când vedeta și bebelușul au venit acasă, matinalul Antenei 1 e de-a dreptul topit.

El a facut recent o postare, unde a precizat că în cazul în care se va instala din nou lockdown din cauza pandemiei de coronavirus, prezentatorul ar avea cu cine să-și petreacă timpul.

”Dacă ne închid din nou… Am jucărie (miroase a nou)”, a scris Dani Oțil pe pagina sa de Instagram. El s-a arătat fanilor în mai multe ipostaze de tătic exemplar. Cu copilul în brațe, sau plimbându-l cu căruciorul.

În schimb, Gabriela le-a mărturisit pe Instagram internauților, ce nume va purta băiețelul lor, Luca Tiago, născut pe 10 septembrie. Postarea ei, ca și a lui Dani, a strâns numeroase aprecieri.

 

Maria Palade

https://shok.md/