Billie Eilish este emoționată de participarea la Premiile Oscar alături de fratele său: „Ne-am dorit cu adevărat să facem asta”

 Billie Eilish este emoționată de participarea la Premiile Oscar alături de fratele său: „Ne-am dorit cu adevărat să facem asta”

Billie Eilish că este foarte emoționată că va participa la premiile Oscar alături de fratele său, Finneas O’Connell. Cei doi artiști au fost nominalizați pentru piesa lor din filmul „James Bond: No Time To Die”, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântecul lor va concura cu hiturile unor mari artiști precum Be Alive (King Richard) al lui Beyonce, melodia Dos Oruguitas de la Encanto a lui Lin-Manuel Miranda, Somehow You Do (Four Good Days) de Diane Warren și Down To Joy (Belfast) a lui Van Morrison.

Cei doi nu au avut nicio ezitare în a accepta atunci când li s-a propus să producă melodia pentru film, dar au recunoscut că li s-au impus o mulțime de „reguli” atunci când au scris-o.

„Suntem foarte emoționați și încântați. Când ni s-a cerut să facem piesa nu am avut nicio ezitare, deoarece ne-am dorit cu adevărat să facem asta. Adesea am fost rezervați cu privire la lucrurile care ni s-au cerut, dar acesta a fost unul din puține lucruri pe care am vrut 100% să îl facem. Nu a existat niciun gram de ezitare, nici în capul meu și nici în capul lui Finneas. Ne-am gândit mult la melodie și am ținut cont atât de regulile impuse de producători, cât și de cele impuse de noi. Trebuia să fie o melodie puternică și am vrut să facem din titlul filmului un cârlig. Trebuia să fie foarte asemănătoare cu filmele James Bond, dar în același timp să mi se potrivească mie”, a declarat Billie Eilish, în vârstă de 20 de ani.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și