Soțul cântăreței Kelis a murit la 37 de ani: A fost răpus de un cancer agresiv la stomac

 Soțul cântăreței Kelis a murit la 37 de ani: A fost răpus de un cancer agresiv la stomac

Kelis, cântăreața care acum mai bine de 10 ani devenea cunoscută în peisajul R&B american, cu piese precum „Milkshake”, „Trick Me” sau „Bossy”, trece prin clipe groaznice, după ce soțul său în vârstă de 37 de ani a murit. Mike Mora, un fotograf cunoscut, a fost diagnosticat în 2020 cu un cancer agresiv de stomac. La acea vreme i s-au dat doar 18 luni de trăit, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Reprezentantul artistei a confirmat vestea că soțul acesteia s-a stins din viață, scrie Daily Mail, citând etonline.com: „Din păcate, este adevărat că Mike Mora a murit. Vă rugăm pe toți să respectați intimitatea lui Kelis și a familiei sale”.

Diagnosticat cu cancer în 2020, pe când avea doar 35 de ani, Mike a făcut publică lupta lui pentru viață în septembrie 2021. Acesta a dezvăluit atunci că este bolnav de cancer la stomac în stadiul patru și că maladia s-a răspândit și la ganglionii limfatici.

Kelis și Mike Mora s-au căsătorit în 2014. În 2015 au devenit părinții unui băiețel, iar în 2020, familia lor s-a mărit cu încă un membru, o fetiță. Cântăreața mai are un copil din prima căsnicie, cea cu Nas, un cunoscut rapper american.

Kelis

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și