Billie Eilish se va alătura personajelor din serialul de animaţie „The Simpsons”

 Billie Eilish se va alătura personajelor din serialul de animaţie  „The Simpsons”

Cântăreaţa americană Billie Eilish se va alătura personajelor din serialul de animaţie ”The Simpsons” într-un nou scurtmetraj difuzat pe Disney+ în această lună, scrie SHOK.md cu referire la Agerpres.

Vedeta pop premiată cu Oscar, alături de fratele ei, Finneas O’Connell, vor apărea în scurtmetrajul intitulat „When Billie Met Lisa” („Când Billie a întâlnit-o pe Lisa”), care va fi difuzat pe 22 aprilie.

În scurtmetraj, Lisa Simpson îi va descoperi pe artiştii Eilish şi O’Connell în timp ce caută un loc liniştit pentru a exersa la saxofon.

Cei doi o invită apoi pe Lisa în studioul lor pentru o sesiune specială de improvizaţie.

billie eilish (8)
Billie Eilish și Finneas O’Connell – Best Music (Original Song) – „No Time to Die”. Profimedia

Interpreta piesei „No Time To Die” va apărea în cea de-a patra colecţie de scurtmetraje create exclusiv pentru Disney+. Printre cele anterioare se numără „Maggie Simpson In The Force Awakens From Its Nap”, cu o tematică „Star Wars”, şi „The Good, The Bart, And The Loki”, inspirat din universul Marvel.

Duo-ul Eilish – O’Connell a câştigat recent premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original la cea de-a 94-a ediţie a Premiilor Academiei – alăturându-se astfel listei de compozitorilor de cântece din seria „James Bond” recompensaţi cu Oscar.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și