Yaya Mayweather a recunoscut că și-a înjunghiat rivala cu două cuțite diferite! Ce pedeapsă riscă fiica lui ”Money”

 Yaya Mayweather a recunoscut că și-a înjunghiat rivala cu două cuțite diferite! Ce pedeapsă riscă fiica lui ”Money”

Yaya (21 de ani), fiica lui Floyd Mayweather, a pledat vinovată în instanță pentru înjunghierea mamei unuia dintre copiii actualului său partener, Lapattra Jacobs, scrie SHOK.md cu referire la digisport.ro.

Episodul nefericit s-a petrecut în aprilie 2020, în casa rapperului NBA YoungBoy, nimeni altul decât cel care i-a dăruit un nepot lui Floyd Mayweather. Cântărețul era însoțit de Lapattra Jacobs, moment în care a sosit Yaya Mayweather și totul a degenerat. Fiica fostului mare pugilist i-a cerut celeilalte femei să plece și a pornit o ceartă, care ulterior s-a mutat în bucătărie, unde Yaya și-a înjunghiat rivala cu două cuțite diferite.

Acum, la doi ani de la eveniment, Yaya Mayweather a pledat vinovată pentru vătămare corporală din culpă și, dacă inițial risca 20 de ani de închisoare, potrivit Marca, acum, cel mai probabil va primi ”doar” șase ani cu suspendare și muncă în folosul comunității. În plus, va fi obligată să-i plătească daune morale victimei.

Sentința va fi dată pe 16 iunie, la un tribunal din Houston, Texas.

Deși credem că Iyanna se afla în legitimă apărare, am crezut că aceasta a fost cea mai sigură soluție pentru ea. Acest lucru este valabil mai ales că iubitul ei și gărzile lui au refuzat să depună mărturie, probabil din cauza propriilor probleme legale”, a declarat avocatul fiicei lui Mayweather.

Interesant este că rapperul Young Boy a devenit tată pentru a șaptea oară, la doar 21 de ani, conform unor surse din presa americană, citate de publicația Complex.

Cu o lună înainte să devină tatăl copilului lui Yaya Mayweather, Young Boy devenise tată pentru a șasea oară, iar mămica este Drea Symone.

Maria Palade

https://shok.md/