Britney Spears a fost amendată pentru depășirea vitezei: Chiar daca a avut permisiunea să conducă, după o pauză de 13 ani

 Britney Spears a fost amendată pentru depășirea vitezei: Chiar daca a avut permisiunea să conducă, după o pauză de 13 ani

Britney Spears a fost amendată pentru depășirea vitezei de către polițiștii din California, după ce a fost oprită de aceștia în trafic, scrie SHOK.md cu referire la profm.

„Viteză nesigură pentru condițiile de trafic existente”, se arată în actele respective.

Incidentul vine la doar câteva luni după ce Spears a fost sfătuită de medici să fie atentă la volan odată cu încheierea tutelei judiciare care a împiedicat-o să conducă timp de 13 ani, invocând un incident din 26 septembrie când a fost surprinsă conducând cu viteză în LA.

EXCLUSIVE: Britney Spears was spotted out for a solo drive near her home in Thousand Oaks

Anul trecut, Britney scăpa de tutela tatălui și odată cu aceasta și de orice restricție. La acea vreme, o sursă a declarat pentru People:

„Britney este foarte fericită că acum poate să conducă. Este extaziată și recunoscătoare pentru tot ajutorul pe care îl primește în acest moment.”

În anii trecuți, Spears a avut probleme în trafic.

În 2006, a provocat controverse când a fost fotografiată conducând în brațe cu fiul ei de doar cinci luni. După incident, și-a cerut scuze: „Am făcut o greșeală. Asta e.”

Anul următor, Spears ar fi fost surprinsă când a trecut cu mașina peste degetele unui paparazzi din Beverly Hills, conform MTV, notează Daily Mail.

Aproximativ în aceeași perioadă, în 2007, camerele au surprins-o comițând o serie de infracțiuni rutiere, inclusiv când a trecut pe roșu, când  vorbea la telefon ori în timp ce făcea viraje nepermise.

Recent, Britney Spears a anunțat că este însărcinată. Solista așteaptă un copil cu Sam Asghari.

Maria Palade

https://shok.md/