Katy Perry, dezvăluiri neașteptate despre posibilitatea de a avea un al doilea copil. Ce a răspuns artista în cadrul unui interviu

 Katy Perry, dezvăluiri neașteptate despre posibilitatea de a avea un al doilea copil. Ce a răspuns artista în cadrul unui interviu

Katy Perry a dezvăluit recent, în timpul show-ului „American Idol”, că este pregătită să mai aibă un copil cu logodnicul ei, Orlando Bloom. Artista își dorește să-și mărească familia și să-i aducă pe lume un frățior sau o surioară micuței sale Daisy Dove, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântăreața, în vârstă de 37 de ani, a povestit că viața alături de fiica ei, în vârstă de aproape doi ani de zile, este foarte frumoasă și că în fiecare zi are parte de întâmplări care o fac să fie o mamă mândră și împlinită. Cu toate acestea, Katy nu spune nu unui viitor copil alături de actorul celebru, în vârstă de 45 de ani.

Deși este deschisă la o nouă sarcină, Katy Perry susține că nu este momentul chiar acum, asta din cauza spectacolului din Vegas care o solicită la maxim. „Sunt în Vegas și nu pot face acel spectacol cu nimic în burtă. În special cu un om”, a declarat Katy Perry pentru E! News, făcând referire la turneul său care va dura până în luna august a acestui an.

Artista a vorbit și despre fiica ei, mărturisind un moment amuzant de când au vizitat stațiunea Disney Aulani din Hawaii. „Daisy l-a văzut pe Mickey și a crezut că mascota este o vacă, așa că s-a urcat pe el și a început să strige: Moo, moo”, a povestit Katy.

Mai mult, cântăreața este atât de preocupată de viața de mamă, încât recent, aceasta a început o colaborare cu Jimmy Kimmel pentru a crea o nouă melodie pentru copii care ar putea rivaliza cu „Baby Shark”!

Katy Perry și Orlando Bloom au o logodnă lungă. Starul din „Stăpânul Inelelor” a cerut-o în căsătorie pe artistă în 2019, dar cele două vedete nu au reușit deocamdată să ajungă și în fața altarului. În timpul unei apariții la „Kyle & Jackie O radio show”, în Australia, Katy a fost întrebată de ce nu s-au căsătorit încă. Mai exact, gazdele au vrut să știe dacă ea ezită sau există un motiv întemeiat pentru care nu a devenit soția lui Orlando.

„E vorba despre destinație, despre locație”, a explicat Katy, dând asigurări că-și doresc în continuare să-și unească destinele, însă e dificil din cauza pandemiei. „Tot încercăm să găsim o soluție. La fiecare două luni e ceva de genul: O nouă variantă! O nouă variantă!”. Katy și Orlando planificaseră să se căsătorească în Japonia, în 2020.

Maria Palade

https://shok.md/