Britney Spears, imaginile nud care i-au alarmat pe fani: „Arăți de parcă ai plâns”

 Britney Spears, imaginile nud care i-au alarmat pe fani: „Arăți de parcă ai plâns”

Britney Spears și-a bulversat total fanii după ce a postat recent o serie de fotografii nud, în ipostaze lascive, din camera ei de hotel, din Londra. Mulți și-au exprimat îngrijorarea față de artistă și au remarcat că vedeta pare teribil de tristă.

Potrivit, click.ro, Britney Spears a inundat Instagramul cu o serie de poze în care s-a etalat aproape complet  dezbrăcată și cu sânii la vedere. Fanii nu au reacționat prea bine la acest gest și consideră că ceva este în neregulă cu artista.

Ultima ispravă a vedetei se voia un gest provocator și îndrăzneț care să aprindă imaginația, însă, din păcate, efectul a fost unul complet diferit. Artista a publicat imagini cu ea dintr-un hotel din Londra, în ipostaze ce se voiau a fi sexy, însă mulți au observat că Britney pare mai degrabă tristă, ca și cum ar fi plâns recent, iar o fană a remarcat că ochii artistei ar fi învinețiți și s-a gândit că poate soțul ei ar fi lovit-o.

„Ochii tăi par învinețiți. Sper ca soțul tău să fie visul la care sperai. Meriți tot cei mai bun”.

„Lucrurile nu par ok în viața ei. Ceva nu e în regulă și sunt îngrijorată pentru ea”.

„Uitați-vă la ochii ei dacă priviți cu atenție, veți observa cât de tristă și îndurerată este pe interior”.

„Arăți ca și cum ai fi plâns în ultima poză. Sper că ești bine Britney”.

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care fanii artistei le-au lăsat în secțiunea de comentarii din dreptul imaginilor postate.

Citește și