Natalia Cheptene, despre vacanța din Roma: O escapada de 3 zile şi jumătate, s-a transformat într-un calvar care a durat 9 zile

 Natalia Cheptene, despre vacanța din Roma: O escapada de 3 zile şi jumătate, s-a transformat într-un calvar care a durat 9 zile

Natalia Cheptene a povestit despre vacanța sa din Roma, care într-un final s-a lăsat cu „surprize”. Potrivit jurnalistei din cauza temperaturilor insuportabile și fluxului ridicat de turişti „nici plimbările în parc nu erau o plăcere”,  iar „apogeul a fost coşmarul cu revenirea acasă. Ceea ce trebuia să fie o escapada de 3 zile şi jumătate, s-a transformat într-un calvar care a durat 9 zile”.

„Vacanța asta numai în poze a fost frumoasă (ştiu că cineva va exclama acum: iată se plânge, când alții nici atâta nu au, dar despre vacanțe mai proaste puţini care scriu, or acestea sunt şi ele o experiență).
Prima „surpriza” au fost temperaturile. 39 grade, oficial, la umbra. Vă imaginați cât era în realitate. Nici plimbările în parc nu erau o plăcere.
Ştiam că la Roma niciodată nu e lipsă de turişti, dar ca vara asta n-am mai văzut. O spun chiar şi localnicii. În carusel se vede ce se face la havuzul Trevi.
Iar apogeul a fost coşmarul cu revenirea acasă. Ceea ce trebuia să fie o escapada de 3 zile şi jumătate, s-a transformat într-un calvar care a durat 9 zile, 5 dintre ele le-am petrecut între cele două aeroporturi şi hotelurile unde reveneam pe noapte. Despre primul zbor anulat am fost anunțați deja la poartă, iar autobuzul care trebuia să ne ducă la avion, ne-a adus înapoi în sala de plecări. Am cumparat, în grabă, bilete pentru a doua zi, de la alta companie, cu un preț de 5 ori mai mare (erau şi ultimele), dar şi acest zbor a fost anulat… Alte bilete nu se mai găseau, decât peste 4-5 zile, în aeroport scandal peste scandal, la un moment dat a venit poliția. Mare noroc a fost să ne cazeze pe noapte la hotel, dar dimineața eram duşi din nou în aerogară. Şi aşa 4 zile la rând…
P.S. In acele 5 zile petrecute prin aeroporturi am văzut alte 4 rute anulate doar pentru România, iar la hotel – pasageri de pe rute anulate inclusiv spre SUA.”, a scris Natalia, pe Facebook.
Jurnalista a venit și cu o recomandare „nu alegeți pentru vară destinații dintre cele mai populare.
Mai avem planificată o vacanță pentru vara asta. Sper să fie cu amintiri mai plăcute”.

Citește și