Britney Spears, „la cuțite” și cu sora ei mai mică: „Nu a muncit pentru nimic. Totul i-a fost oferit”

 Britney Spears, „la cuțite” și cu sora ei mai mică: „Nu a muncit pentru nimic. Totul i-a fost oferit”

Un interviu dat televiziunii de Jamie Lynn, sora lui Britney Spears, a înfuriat-o pe artistă. „Prințesa muzicii pop” a vorbit despre lucrurile care au deranjat-o dintre cele declarate de sora ei mai mică, scrie SHOK.md cu referire la profm

„A spus că aveam un comportament scăpat de sub control. Acum 15 ani ea nu prea era în preajma mea, așa că de ce vorbește despre asta dacă nu numai pentru a vinde o carte pe spatele meu? Serios?”, a scris Britney într-un mesaj pus pe rețelele sociale.

 

În plus, artista de 40 de ani susține că sora ei nu a trebuit să muncească niciodată pentru ceea ce are. „Nu a muncit pentru nimic. Totul i-a fost oferit”, a spus Britney, cu referire la faptul că Jamie Lynn i-a preluat și remixat piesele pentru a le interpreta. Artista a încheiat mesajul lung postat pe Twitter spunând că este dezgustată de cei din familia ei și că tot ceea ce au făcut a fost să o rănească.

„Lucruri pe care ar fi trebuit să le spun” se numește cartea de memorii scrisă de Jamie Lynn Spears. În interviul dat la un post de televiziune american, aceasta s-a declarat cel mai mare suporter al lui Britney. În timp ce a izbucnit în lacrimi, Jamie a mai adăugat: „Îmi iubesc sora. Întodeauna am iubit-o și am sprijinit-o, iar ea știe ea, așa că nu știu de ce ne aflăm acum în această ipostază”.

Nu este pentru prima dată când Britney s-a plâns de sora ei, pe care nu o mai urmărește nici măcar pe Instagram, semn că nu mai vrea să știe nimic de ea.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și