Britney Spears se căsătorește astăzi cu Sam Asghari. Mama și sora artistei nu sunt pe lista de invitați

 Britney Spears se căsătorește astăzi cu Sam Asghari. Mama și sora artistei nu sunt pe lista de invitați

Britney Spears se căsătorește astăzi. Artista și logodnicul ei, Sam Asghari, au dorit un eveniment restrâns și au fost invitate doar 100 de persoane. Mama și sora lui Britney nu se află pe lista de invitați de la nuntă, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

Astăzi, 9 iunie, Britney Spears se căsătorește cu Sam Asghari, anunță dailymail.co.uk. Artista, în vârstă de 40 de ani, și iubitul ei de 28 de ani, se pregătesc să își jure iubire veșnică în fața a 100 de persoane. F

ratele lui Britney Spears este așteptat la ceremonie, în timp ce părinții ei, Jamie și Lynne Spears, dar și sora ei Jamie Lynn nu se numără printre cei invitați. Momentan, nu se știe cine este persoana care o va conduce pe cântăreață în fața altarului.

Britney Spears și Sam Asghari s-au logodit în luna septembrie a anului trecut, apoi la scurt timp au fost surprinși în timp ce își căutau verighete. Pe una dintre rețelele de socializare, vedeta a dezvăluit și cine este creatoarea de modă care i-a făcut rochia de mireasă.

După 13 ani de tutelă, Britney Spears este din nou independentă. O judecătoare din Los Angeles a decis la mijlocul lunii noiembrie să pună capăt tutelei prin care tatăl lui Britney Spears a controlat mai multe aspecte ale vieții cântăreței americane. „Cred că o să plâng în restul zilei!!!! Cea mai bună zi dintotdeauna”, a scris cântăreața pe contul său de pe rețeaua socială la momentul respectiv.

Citește și