Mesajul lui Connect-R la 40 de ani: Am rătăcit și probabil c-o să mai rătăcesc

 Mesajul lui Connect-R la 40 de ani: Am rătăcit și probabil c-o să mai rătăcesc

Connect-R și-a sărbătorit astăzi, ziua de naștere. Cu această ocazie, artistul a publicat un mesaj video, în care le-a mulțumit tuturor. „Vă iubesc din suflet că îmi sunteți aproape. Fac 40 de ani, 40 de ani am rătăcit și probabil c-o să mai rătăcesc, habar nu am”, a spus acesta.

„Mulțumesc frumos pentru mesajele minunate pe care le-am primit de „La mulți ani!”, apreciez mult că sunteți o comunitate atât de frumoasă. Foarte multe mesaje, n-o să reușesc să răspund la toate, de aceea și fac filmulețul ăsta. Vă iubesc din suflet că îmi sunteți aproape. Fac 40 de ani, 40 de ani am rătăcit și probabil c-o să mai rătăcesc, habar nu am.

Mă cam apropii de mine cel real, de mine cel care nu s-a născut niciodată și evident care nu poate muri niciodată. Este puțin impropriu să-i spui cuiva care știe că e de-o veșnicie, să-i spui: „La mulți ani!”, dar orice e o dovadă de dragoste și orice mesaj care conține dragoste, așa cum conțin mesajele voastre, este binecuvântare.

E bine ca la binecuvântări să nu oferi ca răspuns un refuz. Vă mulțumesc din suflet! Lucru pe care l-am învățat de-a lungul celor 40 de ani este că e bine să fii tu, așa cum ești tu, pentru că altfel personajul tău ăla care vrea să pară tot timpul impecabil te va obosi foarte grav, să nu obosiți, ci doar să fiți așa cum sunteți voi. Mulțumesc frumos!”, a menționat Connect-R pe Instagram.