Britney Spears vrea să se mute din SUA, după ce a scăpat de tutela tatălui

 Britney Spears vrea să se mute din SUA, după ce a scăpat de tutela tatălui

Britney Spears vrea să se mute din SUA în altă țară. Diva a dezvăluit temerile care o stăpânesc după ce a scăpat de tutela tatălui, scrie SHOK.md cu referire la click.

Cântăreața Britney Spears (39 de ani) vrea să se mute din SUA în altă țară. Ea a dezvăluit că viața sa e încă un coșmar, deși a scăpat de tutela tatălui. Tot timpul se teme să nu comită o eroare. ”Sinceră să fiu, am așteptat atât timp să mă eliberez din această situație în care eram… că acum, când am reușit, mi-e frică să nu fac ceva rău și să comit o greșeală”, a spus artista într-o scrisoare emoționantă. Paparazzi o urmăresc pretutindeni și speră să o prindă făcând vreo nebunie, zice ea. ”Când mă întorc spre casă, este orobil”, a mai scris Britney.

Britney Spears s-a eliberat de tutela tatălui după ani de bătălie legală pentru a-și recupera independența. Asta nu înseamnă că ea se simte în deplină siguranță pentru a-și continua viața în deplină normalitate. Ea spune că este foarte tristă pentru că trebuie să trăiască ”într-o lume în care nu avem libertate absolută”. ”Nu am făcut nimic pentru a fi tratată cum am fost tratată în cei 13 ani de tutelă”, a mai scris Britney Spears. ”Dumnezeu să aibă grijă de sufletele familiei mele, dacă vreodată voi da un interviu”, a avertizat cântăreața. Britney Spears vrea să se mute din SUA în altă țară.

Maria Palade

https://shok.md/