Ryan Reynolds își ia un an de pauză. Renunță o perioadă la filme pentru a fi cu familia

 Ryan Reynolds își ia un an de pauză. Renunță o perioadă la filme pentru a fi cu familia

Ryan Reynolds attends the premiere of „Free Guy” at AMC Lincoln Square Theater in New York, NY on August 03, 2021.

Actorul Ryan Reynolds își ia un an de pauză de cinema. ”Michael Caine a făcut-o înaintea ta”, a scris soția sa, Blake Lively (34 de ani), lângă anunțul pe care starul l-a postat pe o rețea socială, referindu-se la faptul că Michael Caine s-a răzgândit ulterior să-și mai ia pauza, scrieSHOK.md cu referire la click.

Actorul Ryan Reynolds (44 de ani) a dezvăluit că își ia un an de pauză în cinema. Starul a luat această decizie după ce a terminat ultimul său proiect, în calitate de producător, filmul ”Spirited”, cu Will Ferrell și Octavia Spencer, în distribuție. ”Moment perfect pentru un mic an sabatic de realizat filme”, a scris starul. ”Îmi va fi dor în fiecare secundă de a lucra cu acest grup de creatori și artiști. În aceste zile, amabilitatea importă la fel ca și talentul. Am avut norocul să lucrez cu oameni la înălțime în ambele”, a adăugat el.

Ryan Reynolds a avut mai multe relații cu celebrități înainte de a se căsători cu Blake Lively. El a avut mai întâi o relație cu Alanis Morissette, care a început în 2002. S-au logodit în iunie 2004 și în februarie 2007 au rupt logodna. Morissette a dedicat albumul ”Flavors of Entanglement” durerii care i-a provocat-o această despărțire. Cântecul ei, ”Torch”, a fost scris pentru Reynolds. În 2007, Ryan Reynolds s-a cuplat cu Scarlett Johansson. S-au logodit în mai 2008 și s-au căsătorit la 27 septembrie. La 14 decembrie 2010 au anunțat că se despart. Divorțul a fost finalizat în iulie 2011. Reynolds a cunoscut-o pe Blake Lively în timp ce turnau pentru filmul ”Green Lantern” la începutul lui 2010. Au început să aibă o relație în octombrie 2011 și s-au căsătorit la 9 septembrie 2012. Ei au trei fete, James, de 6 ani, Inez, de 5 ani și Betty, în vârstă de 2 ani. Actorul Ryan Reynolds își ia un an de pauză de cinema.

 

Maria Palade

https://shok.md/