Brooklyn Beckham și Nicola Peltz și-au schimbat amândoi numele după căsătorie

 Brooklyn Beckham și Nicola Peltz și-au schimbat amândoi numele după căsătorie

Ce surpriză. Cum se numesc acum proaspeții însurăței? Se iubesc atât de mult, încât au început încă de la prima decizie de cuplu căsătorit să mizeze pe egalitate, scrie SHOK.md cu referire la okmagazine.

Fiul cel mare al soților Beckham se numește acum și Peltz, iar moștenitoarea bogată și celebră Nicola asemenea: Nicola Pelz Beckham.

Cei doi și-au schimbat deocamdată numele pe Instagram, însă este foarte probabil ca acest lucru să se întâmple și în cărțile de identitate.

Brooklyn și Nicola s-au căsătorit acum două săptămâni, în cadrul unui eveniment luxos la care au participat celebrități și magnați din toată lumea.

La doar câteva zile după nuntă, Brooklyn și-a schimbat numele în Brooklyn Peltz Beckham, iar Nicola asemenea. Cei doi au publicat și o fotografie foarte incitantă, în timp ce împart un cartof prăjit. Tânărul vrăjit de mireasa sa a scris cu mândrie: ”Soțioara mea”.

Imediat după nuntă, Nicola și Brooklyn au împărtășit fanilor imagini de la nunta lor branduită Vogue, dar și imaginea reprezentativă cu ei, o fotografie alb-negru superbă, pe care amândoi și-au încărcat-o în același timp pe paginile de socializare.

Noii soți Peltz-Beckham s-au căsătorit pe 9 aprilie în Palm Beach, Florida. Evenimentul a fost black tie, adică super elegant, și găzduit pe una din proprietățile familiei miresei, un conac evaluat la 90 milioane de dolari.

Nunta a ținut ca în povești, trei zile și trei nopți, iar printre celebrități s-au remarcat  Marc Anthony, Eva Longoria, Serena Williams sau Snoop Dog, care a fost și DJ-ul nunții. Superba rochie de mireasă a fost semnată de Pierpaolo Piccioli, directorul de creație al casei Valentino.

Brooklyn și Nicola s-au logodit în 2020, iar nunta a fost amânată din cauza restricțiilor pandemice ale ultimilor 2 ani.

Maria Palade

https://shok.md/