Bruno Mars, apostrofat după ce și-a aprins o țigară la Premiile Grammy: ”Putem să vorbim despre asta, în loc de Will Smith?”

 Bruno Mars, apostrofat după ce și-a aprins o țigară la Premiile Grammy: ”Putem să vorbim despre asta, în loc de Will Smith?”

Bruno Mars, artistul în vârstă de 36 de ani, a stârnit controverse după ce și-a aprins o țigară în timp ce se afla pe scena de la Premiile Grammy și se pregătea să primească trofeul pentru cea mai bună înregistrare a anului, alături de colegul lui Anderson, scrie SHOK.md cu referire la profm.

În imaginile care au făcut înconjurul lumii, artistul apare pe scenă, unde se află pentru a-și primi trofeul. În timp ce Anderson, colegul lui ține un discurs, acesta își pune țigara în gură și o aprinde.

Acest gest a fost taxat dur de unii dintre internauți, care l-au considerat mult mai revoltător decât incidenul cu Will Smith, care l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscaruri.

”Bruno Mars tocmai și-a aprins o țigară pe scena de la Grammys, în timp ce accepta premiul. Putem să vorbim despre asta, în loc de Will Smith?”, a comentat un internaut.

”Bruno Mars are muzică bună, dar să-și aprindă o țigară pe scenă? Nu voi mai merge la niciun concert.”, a comentat un alt internaut.

 

Maria Palade

https://shok.md/