Justin Bieber, îndrăgostit total de Hailey Bieber. Gestul senzual făcut de artist la premiile Grammy 2022

 Justin Bieber, îndrăgostit total de Hailey Bieber. Gestul senzual făcut de artist la premiile Grammy 2022

Justin Bieber și Hailey par mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre chiar pe covorul roșu de la premiile Grammy din acest weekend, atrăgând toate privirile, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Este prima apariție a cuplului pe covorul roșu după ce în urmă cu trei săptămâni medicii i-au descoperit un cheag de sânge la creier lui Hailey Bieber. Cei doi și-au făcut apariția la ceremonia de decernare a premiilor Grammy din Las Vegas, duminică, 3 aprilie, fiind surprinși în cele mai tandre momente din ultima vreme. Cântărețul, în vârstă de 28 de ani, s-a speriat cumplit după spitalizarea soției sale, iar acum este foarte atent cu aceasta.

Hailey Bieber a arătat uimitor într-o rochie albă Saint Laurent fără bretele, cu un colier de perle în jurul gâtului și părul lăsat spate într-o împletitură simplă. Între timp, Justin a mers în direcția complet opusă, astfel că a ales să poarte un costum Balenciaga supradimensionat, pe care l-a asortat cu ochelari de soare și pantofi sport. Căciulă roz a fost, însă, pata de culoare a ținutei artistului.

Justin Bieber și Hailey au fost extrem de afectuoși pe covorul roșu în timp ce erau fotografiați, sărutându-se senzual și privindu-se cu pasiune. Artistul a atras atenția cu un gest impresionat, atunci când s-a apropiat și a sărutat-o pe frumoasa sa soție pe gât. Modelul, în vârstă de 25 de ani, a zâmbit îndrăgostiă la partenerul său și au continuat cu săruturi pasionale.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și