Câinele care i-a adus lui Dorian Popa peste 150 de mii de euro: „Doamne ferește să nu pățesc ca Lady Gaga”

 Câinele care i-a adus lui Dorian Popa peste 150 de mii de euro: „Doamne ferește să nu pățesc ca Lady Gaga”

Deja popularul Cheluțu, câinele lui Dorian Popa, care a devenit viral pe youtube, i-a adus stăpânului peste 150 de milioane de euro într-un timp record, scrie SHOK.MD. Mai multe despre patruped a povestit chiar interpretul, în cadrul unui podcast realizat de Cătălin Măruță.

„Este sufletul meu, îl iubesc de mor și mă bucur foarte mult că Dumnezeu mi l-a scos în cale și că i-am schimbat destinul sută la sută”, a relatat Dorian Popa.

Acesta a recunOscut că și destinul lui a fost schimbat, după ce a adoptat acest câine: „Și el mie un pic, din multe puncte de vedere. M-a făcut mai responsabil, este un cățel muncitor, care are niște câștiguri financiare de invidiat. Nu am vrut eu chestia asta, nici nu am gândit-o în momentul în care l-am adopat. Pur și simplu Dumnezeu asta a vrut, ca el din cerșetor să devină nu prinț, ci rege. Era ținut în niște condiții mai ciudate, fiindcă fiind puțin mai agresiv și mai zăpăcit…”.

Suma pe care a câștigat-o deja patrupedul este impresionantă: „La moment, are circa 21 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar până acum, a câștigat peste 150 de mii de euro”.

Totuși, întrebat dacă ar vrea să vândă câinele, Dorian Popa a spus că nu are de gând să o facă și chiar se teme să nu încerce să i-l fure cineva, cum s-a întâmplat în cazul interpretei Lady Gaga: „Să nu pățesc și eu ca ea, i-au împușcat plimbărețul de căței, i-au furat și au cerut recompensă. Gluma e glumă, dar e serios. Dar trebuie să mă împuște pe mine mai întâi. Eu sunt și bodyguard-ul meu și al lui”.

Gritco Adriana

https://shok.md/