„(HOT VIDEO) O străină” – noul videoclip 18+ lansat de Cristian Porcari ft. Elegvnce

 „(HOT VIDEO) O străină” – noul videoclip 18+ lansat de Cristian Porcari ft. Elegvnce
0Shares

Cristian Porcari, artist din noul val de artiști urban pop, fost concurent X FACTOR, a lansat, vineri, videoclipul noului single „O străină”, în colaborare cu artistul de muzică hip hop Elegvance, scrie SHOK.md.

După succesul înregistrat cu piesele „Prea Fire” ( peste 1M vizualizari), „Bolnavi de Amintiri” (peste 3M vizualizari) și „Dansează cu mine” (peste 1M vizualizari), Cristian Porcari a revenit cu un nou single în colaborare cu Elegvance.

 Născut la Chișinău, Republica Moldova, cunoscut pentru piesele „Ciocana” și „Nimeni nu ț-o spus”, Elegvnce, pe numele său real Andrei Domenco, este un artist care vine din zona underground a muzicii hip hop, de profesie avocat, și care reușește să combine într-un mod organic cariera cu viața de artist.

Melodia „O străină” este o piesă de dragoste, care tratează în versuri subiectul lipsei de apreciere a iubirii într-o relație, respectiv răceala și distanțarea care survin în urma despărțirii, ea devenind pentru el o persoană cu care nu mai are foarte multe lucruri în comun, o străină.

Piesa este produsă de Shifro, pe numele său real Stanislav Cojocari (Stas), un producător din Republica Moldova, care a mai colaborat până în prezent cu artiști importanți precum The Motans, printre cele mai importante piese numărându-se : Versus, August și Ctrl Alt Delete.

Versurile și compoziția muzicală au fost lucrate în echipă, fiind semnate de Cristian Porcari alături de Elegvnce și Shifro.

 „Andrei mi-a propus să facem o colaborare și să ne vedem la o cafea chiar a doua zi, unde să vorbim mai multe. În urma întâlnirii pe care am avut-o cu Andrei și Stas am simțit că suntem pe același vibe și ne potrivim dpdv artistic. După ce m-am consultat cu echipa mea de la The One Records în legătură cu această propunere de colaborare, am intrat în studio cu băieții și iată așa a apărut piesa „O Străină”,  într-o versiune aproape integrală, după care Dael Damsa de la The One Records a dat un touch final Mix/ Master al piesei. Pe lângă această primă colaborare pe care o am deja cu băieții, vor urma și altele.”, povestește Cristian Porcari.

Povestea videoclipului vine în completarea subiectului piesei, aducând un plus de dramatism și erotism, cu o acțiune parcă inspirată din serialul True Detective. Ideea videoclipului poartă semnătura echipei de la Pride King House, coordonate de Shifro.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/