(FOTO) Câștigătorii American Music Awards 2021. Cardi B a făcut show cu ținutele, BTS a luat cele mai multe premii

 (FOTO) Câștigătorii American Music Awards 2021. Cardi B a făcut show cu ținutele, BTS a luat cele mai multe premii

Cei șapte membri ai trupei K-Pop BTS au plecat acasă cu trei trofee de cristal de la AMA, inclusiv cel mai dorit, acela pentru „Artistul anului”. Formația și-a adjudecat și premiile la categoriile „Cel mai bun cântec pop” și „Cel mai bun grup pop”, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Olivia Rodrigo, artista cu cele mai multe nominalizări ale serii, șapte la număr, a primit trofeul pentru „Cel mai bun nou artist al anului”.

Olivia Rodrigo a câștigat la categoria „Cel mai bun nou artist”, la American Music Awards 2021.

Cardi B a intrat în istorie cu rolul de gazdă a galei AMA, fiind a doua rapperiță căreia i se atribuie această onoare, după Queen Latifah, în 1995. Solista de 29 de ani a luat și premiul pentru „Cel mai bun cântec hip-hop”, pentru piesa „Up”.

Bad Bunny și-a adăugat și el la salba de trofee două AMA, pentru „Cel mai bun album latino” și „Cel mai bun artist latino”, în timp ce Becky G a câștigat la categoria „Cea mai bună artistă latino”.

Machine Gun Kelly, care a venit la ceremonie alături de fiica lui de 13 ani, a fost laureat pentru „Cel mai bun artist rock”.

Megan Thee Stallion, care și-a anulat prezența la gală în ultima clipă, din cauza unor probleme personale, a câștigat la categoriile „Cel mai bun album hip-hop”, „Cea mai bună artistă hip-hop” și „Cel mai bun cântec din trending”.

Doja Cat și SZA au fost recompensate pentru „Colaborarea anului”, pentru piesa „Kiss Me More”. Doja și-a mai asigurat și premiile pentru „Cel mai bun album R&B” și „Cea mai bună artistă R&B”, în timp ce echivalentul masculin i-a revenit lui The Weeknd.

„Cântecul R&B al anului” i-a revenit trupei Silk Sonic, din care fac parte Bruno Mars și Anderson .Paak, în timp ce Lil Nas X a primit trofeul pentru „Videoclipul anului”, grație controversatului clip Montero (Call Me By Your Name).

Nici Ed Sheeran nu a plecat cu mâna goală, fiind laureatul categoriei „Cel mai bun artist pop”, în timp ce Taylor Swift a câștigat echivalentul feminin al acestei categorii. Aceasta a mai câștigat și premiul pentru „Cel mai bun album pop”.

Maria Palade

https://shok.md/