(FOTO) Delia, cea mai spectaculoasă apariție din acest an. Cântăreața și-a impresionat fanii: „Ești superbă!”

 (FOTO) Delia, cea mai spectaculoasă apariție din acest an. Cântăreața și-a impresionat fanii: „Ești superbă!”

Nu de puține ori, Delia și-a surprins fanii cu schimbări de look care de care mai nonconformiste, însă acum aceasta a făcut furori cu o imagine în care apare cu părul lung. A avut părul verde, roz, și l-a vopsit în două culori, și l-a tuns, iar acum cântăreața a optat pentru niște extensii inedite pentru un shooting, iar rezultatul a fost spectaculos, scrie SHOK.md cu referire la profm.

În imaginea alb negru făcută publică pe rețelele sociale, Delia apare cu părul lung, vopsit în tehnica balayage, iar artista impresionează nu doar prin machiajul extravagant, ce-i pune în valoare ochii, ci și prin faptul că-și ține mâinile în zona bustului.

Fotografia inedită i-au adus artistei aproape 20.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii: ”Superbă!”, ”Ce zâmbet frumos ai!”, ”Ești superbă!”, au comentat fanii.

Delia a mărturisit, în cadrul unui interviu, că nu se abține de la absolut nimic atunci când îi este poftă, însă nici nu este adepta curelor de slăbire. Ea face, însă, sport frecvent.

”Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez”, a declarat artista într-un interviu acordat revistei VIVA.

De asemenea, ea a mărturisit că a încercat să țină o dietă o singură dată, însă a renunțat după trei zile.

https://www.instagram.com/p/CWir525sWcC/?utm_source=ig_embed&ig_rid=02950e29-4491-47b6-931c-834f861fafce

Maria Palade

https://shok.md/